Azıcık mücadele olsaydı iyiydi. Bir de bu Elizabeth tanrıça çıkacak galiba. Zaten kızdan hiç hoşlanmadım, seri sonunda güçlü bir şey çıkarsa ona olan nefretimden okuyamam bu seriyi.
Erkenden bırak bence de.Bırak gitsin.
Azıcık mücadele olsaydı iyiydi. Bir de bu Elizabeth tanrıça çıkacak galiba. Zaten kızdan hiç hoşlanmadım, seri sonunda güçlü bir şey çıkarsa ona olan nefretimden okuyamam bu seriyi.
Erkenden bırak bence de.Bırak gitsin.
Vallaha mangaka ne kadar ezerse ezsin, herif elinde kutsal hazinesi olmadan Galand'ı ve Melascula'yı madara etti ya. Daha ne olsun? Diane ve Harlequin de garip power uplar aldılar. Ban'ın power up'ı gene daha mantıklı bunlara göre.@Tilqi_Gin Ne gerwk var Ban'ı bu kadar ezmeye, ne gerek var böyle bir power up vermeye. 2. sezonu sevmedim.
O da doğru. Şu güç sayacıymış falan, peeee tövbeler tövbesiVallaha mangaka ne kadar ezerse ezsin, herif elinde kutsal hazinesi olmadan Galand'ı ve Melascula'yı madara etti ya. Daha ne olsun? Diane ve Harlequin de garip power uplar aldılar. Ban'ın power up'ı gene daha mantıklı bunlara göre.
Bu hızla gidersek, geçen sezon gibi 25 bölüm olacağını da varsayarsak kesin görürüz. Kutsal savaş flashback'ine olan yerler işlenecek gibi, orada bitirirler.@Tilqi_Gin Escanor ve Estarossa dövüşü bu sezon animede olur mu sence?