Ben tekniklere daha çok odaklandım. Gerisi olacağa varır.Kalifanın o dövüşte yenilmesi çok salakçaydı.
Ben tekniklere daha çok odaklandım. Gerisi olacağa varır.Kalifanın o dövüşte yenilmesi çok salakçaydı.
Seri artık tayfanın hikayesi değil Luffy'nin hikayesi ve dövüşlerine döndü.Oda seriyi hızlı bitirmek istemesi ve yazdığım sebep yüzünden artık Nami'nin dövüştüğünü pek göremeyeceğiz.Kalifa ile olan dövüşü tam bir göz şöleni.
Umarım bu şekilde ki dövüşlerini daha çok görürüz.
En azından sadece fan servis için kullanılmasa keşke. En son Luffy kk olcak dediği sahnede duygulanmıştım, önceden de vardır bu tarz şeyleri de pek hatırlayamadım.Seri artık tayfanın hikayesi değil Luffy'nin hikayesi ve dövüşlerine döndü.Oda seriyi hızlı bitirmek istemesi ve yazdığım sebep yüzünden artık Nami'nin dövüştüğünü pek göremeyeceğiz.
Seri Shonen olduğu için kadın karakterlerin hepsi fan servis için kullanılıyo.Fairy Tail gibi abartı değil neyseki One Piece'in fan servisi.FT'nin sahneleri adeta gösterip elletmeyen Hentai modunda.En azından sadece fan servis için kullanılmasa keşke. En son Luffy kk olcak dediği sahnede duygulanmıştım, önceden de vardır bu tarz şeyleri de pek hatırlayamadım.
Fan serviste sıkıntı yokta abartılınca karaktere zarar veriyor bence. İlla güçle öne çıkması gerekmiyor tayfa içi ilişkiyi biraz daha çok okuyabilsek keşke.Seri Shonen olduğu için kadın karakterlerin hepsi fan servis için kullanılıyo.Fairy Tail gibi abartı değil neyseki One Piece'in fan servisi.FT'nin sahneleri adeta gösterip elletmeyen Hentai modunda.
Vallaha tayfa ile de sınırlamamış gibi sanki.Nami(goro goro fruit): the weather sis, I feel like she’s gonna become the strongest(excluding Luffy)
Luffy dışındaki en güçlüsü olurdu demiş tayfanın yıldırım meyvesi ile Nami... AGA BE!
Niye excluding luffy demiş o zamanVallaha tayfa ile de sınırlamamış gibi sanki.
Onu demesi tayfa için demis olduğunu çıkarmak için güzel bir nokta ama zorunlu değil. Teknik olarak dünyayı kastetse bile excluding Luffy demesi yine aynı derecede anlamlı olurdu.Niye excluding luffy demiş o zaman
Enel>Ts Zoro diyor muyuz? dün listeye eklenebilirdi bakNami(goro goro fruit): the weather sis, I feel like she’s gonna become the strongest(excluding Luffy)
Luffy dışındaki en güçlüsü olurdu demiş tayfanın yıldırım meyvesi ile Nami... AGA BE!