Hızlısın.Helal olsun.Yine iyi yazmışın.Güncellenmiştir.
Yok yahu, paslanmışım. Eskisi gibi seri yapamıyorum.Hızlısın.Helal olsun.Yine iyi yazmışın.
Sanji'nin üstünden bir gün geçmemiş daha ne kadar hızlancan?Yok yahu, paslanmışım. Eskisi gibi seri yapamıyorum.
İşte eskiden olsa, ikisini aynı günde verirdim.Sanji'nin üstünden bir gün geçmemiş daha ne kadar hızlancan?
Kütüphanede yer aldıklarından güncelliyorum. Nami konusunu 2009'da açmışım, 11 senedir öyle duruyordu. Yapayım aradan çıksın dedim. Ayrıca Zoro ve Robin'i güncelledim zaten.Ellerine sağlık Smok, temiz ve sağlam iş yapıyorsun ama Sanji ve Nami gibi gereksizlerle uğraşacağına Zoro, Robin ve diğerlerini düzenlemeni isterdim
Sanji ve Nami'de bir ton, -kişisel bakış açısı olarak- karakterle gereksiz alt başlıklar görünce gözüme farklı geldi demek. Robin ve Zoro'da bu derinliği görmedim sanki o yüzden ekstra sırayla düzenliyosun sanıyordum. Anlaşıldı.Kütüphanede yer aldıklarından güncelliyorum. Nami konusunu 2009'da açmışım, 11 senedir öyle duruyordu. Yapayım aradan çıksın dedim. Ayrıca Zoro ve Robin'i güncelledim zaten.