Franky demek hocam bana. O herif olmasa 300m ile kral bir gemi alırlardı o sunny'nin yerine...Franky olmasa nereye gidiyonuz ? :/
Antik silahları belki o dizayn edecek :T
Franky demek hocam bana. O herif olmasa 300m ile kral bir gemi alırlardı o sunny'nin yerine...Franky olmasa nereye gidiyonuz ? :/
Antik silahları belki o dizayn edecek :T
Bize gösterilmese de geminin bakımı şart , Merry yerle yeksan olmasında önemi vurgulandı.Franky demek hocam bana. O herif olmasa 300m ile kral bir gemi alırlardı o sunny'nin yerine...
Franky yerine paulie gelseydi 10 numara olurduBize gösterilmese de geminin bakımı şart , Merry yerle yeksan olmasında önemi vurgulandı.
Bakımı olmadan 34049023 berilik gemiden alsan çöküyor :T
Ek olarak , antik silah planlarını okuyabilecek ve inşa edebilecek tek kişi olabilir. :W
Neyse , ben Franky diyorum :/
Edit ; Franky niye kimse sevmiyor :/
Robinin poneglyph okumasının tayfaya şuan hiçbir + sı yok onu ekleyemeyiz ama serideki en değerli karakter kim denirse Robin tek olduğu için yürür gider. Hükümeti yıkabilecek tek kişi konumunda şuan. Bilgi güçtürLuffy Roger'la aynı kaderi paylaşacak olsa en önemli ikinci karakter Chopper olurdu.
Ben oyumu Nami'ye verdim. Görenin tayfasına katmak istediği bir karakter sebebi bu.
Tabi bir de Robin var ki ondan başka Poneglyph okuyabilen yok. Ankete koyulmalıydı bence.
Ben tam tersini düşünüyorum. İş dövüşmekse Sanji'nin yerini dolduracak bir çok karakter var ama Nami gibi başka bir karakter yok seride.sanji tabiki nami gibisi tonla denizde rotacımı yok elbet birisini bulursun yerine ama sanji gibi amiral üstü potansiyeli olan adam bulmak kolaymı her türlü sanji