Konu Sanji olunca insanların gülmesi normal. Adam savunulamıyor çünkü.Sadece bu mu kardeşim? Bak eğer sadece buysa güleceğim he. Başka argüman da at yahu Oda kim?
Konu Sanji olunca insanların gülmesi normal. Adam savunulamıyor çünkü.Sadece bu mu kardeşim? Bak eğer sadece buysa güleceğim he. Başka argüman da at yahu Oda kim?
Bunu da zaten resmiyle birlikte atmıştım. :/ Gerçi Oda'nın fikri değişmiştir, yeterli boşluk falan yoktur yersen. Karşı cevap olarak elinde bir şeyin yoksa ''hater'' de ''güleceğim'' de gitsin. :/Tetikleyici muhabbeti burada geçiyormuş. Bilginize.
Kaynağını araştırdım, herkes görsün. Hazır başlamışken, 20.yıl şeysini de tekrar atalım:Bunu da zaten resmiyle birlikte atmıştım. :/ Gerçi Oda'nın fikri değişmiştir, yeterli boşluk falan yoktur yersen. Karşı cevap olarak elinde bir şeyin yoksa ''hater'' de ''güleceğim'' de gitsin. :/
"Luffy, Zoro, Nami.
With them, the triggers are assembled for now.
Hahahaha Aynen öyle. Hayır bu kadar seviyorlarsa olduğu gibi kabul etsinler.Konu Sanji olunca insanların gülmesi normal. Adam savunulamıyor çünkü.
Yav biz sadece yazınca " manga sayfası atamadınız, haksızsınız" oluyor, siz sadece yazınca önceden kaç kere yazmışım oluyor. Size yaramayan bir durum var mı acaba... Her şeyi kendinize göre büküyorsunuz vallaBeni çıldırtmak mı istiyorsun sen? Senin kocanın evi yok yok anladın mı?
Bak çörekçi’ciğim diğer argümanlar atılmış zaten. Konuyu okuduğun için görmen lazım ki, mesajım’da da kaç kere yazmışım başka neler olduğunu. Ama hala ne diyorsun
Sen atsan ne olur atmasan ne olur Roronacığım, nato kafa nato mermer.Kaynağını araştırdım, herkes görsün. Hazır başlamışken, 20.yıl şeysini de tekrar atalım:
Önce öyle olduğunu fark etmeleri lazım.Hahahaha Aynen öyle. Hayır bu kadar seviyorlarsa olduğu gibi kabul etsinler.
İşte sorunda burada. Biz manga sayfası da atıyoruz. Hatta Oda’nın kendisinin sözlerini bile atıyoruz. Neyse bir şey diyemiyorum artıkYav biz sadece yazınca " manga sayfası atamadınız, haksızsınız" oluyor, siz sadece yazınca önceden kaç kere yazmışım oluyor. Size yaramayan bir durum var mı acaba... Her şeyi kendinize göre büküyorsunuz valla
Yahu adam öyle manipülasyon böyle manipülasyon diyor, bu manipülasyonu nasıl yaptığımı yazmıyor, alıntıladığı şey de bombe sahnesi öncesi olayların nasıl geliştiğine dair sayfaları atmam ki bombe muhabbetini çıkaran da ben değilim. O kadar komik ki zehahahaÖyle deme yeterli boşluk yok. ODa'ya bak be o kadar duyarlı bir adam ki sırf fazla kağıt kullanmamak için 3 tane karakteri çizmiş. :/
Çırpındıkları zaman daha eğlenceli oluyor XD Sanji daha güçlü, manipülasyon yapmayın, sadece bu ise gülüyorum demekten başka bir cevap gelmemesi bir yandan da üzücü.