Bana Dressrosa'dan ayrılırlarken, hani şu Sanji'nin BMK gemisine ateş izni istediği sayfayı atsana.Yazan isimlere bakarsak anlarız. Biraz kirli oynamak gerek. xd
Bana Dressrosa'dan ayrılırlarken, hani şu Sanji'nin BMK gemisine ateş izni istediği sayfayı atsana.Yazan isimlere bakarsak anlarız. Biraz kirli oynamak gerek. xd
Boş zamanım olsun ben fatality çekicem :mUzun yazayım da haklı olayım. Nami hem panel hem aksiyon hem de seri içindeki önemiyle ezer Sanji'yi. Laf kalabalığına gerek yok.
Bekliyorum, okurum vallaBoş zamanım olsun ben fatality çekicem :m
Beyaz Futbol izlemeyi bırakırsan çekersin. :/Boş zamanım olsun ben fatality çekicem :m
Nami reis’in kölesi bile var(Sanji). Daha ne olsunGerçekler Nami'nin tokadı gibi. : )
Sanji en fazla Nami'nin kölesi olur.
Bu da ekstrası olsun. Güçle alakalı olmadığı zaman Sanji efendiyi göremiyoruz. XD
Yine güçle ilgili. xdBana Dressrosa'dan ayrılırlarken, hani şu Sanji'nin BMK gemisine ateş izni istediği sayfayı atsana.
Sende canım.Dostum bazen laflarına dikkat etmelisin. Acaba bana nasıl bir geri dönüşü olabilir diye.
Ya bırak Namilerin tarafı diyor mu kardeşim bana ondan haber ver bak kirli oynamamış halim bu he.Dostum bazen laflarına dikkat etmelisin. Acaba bana nasıl bir geri dönüşü olabilir diye.
Yine güçle ilgili. xd
Gayet yeterlidir ya. Hani Sanjiyi ben de seviyorum da bu tayfa bu üçü ile kuruldu. Bu tayfaya gücü ile Aokiji de katılsa yine Namidir mühim olan.
Serideki belkide en önemli dikkate değer sahne belkide budur. Yeterlidir diye düşünüyorum.