Sağolasın dostumEline sağlık. Ama Wanda ya da Carrot'un hain olduğunu düşünmüyorum. İlk savaşta da hain olduğunu ve aslında Oniwaban'a dahil olduğunu düşündüğüm Shinobu'nun hain olduğu kanısındayım.

Sağolasın dostumEline sağlık. Ama Wanda ya da Carrot'un hain olduğunu düşünmüyorum. İlk savaşta da hain olduğunu ve aslında Oniwaban'a dahil olduğunu düşündüğüm Shinobu'nun hain olduğu kanısındayım.
1 üyenin daha katılacağı kesin gibi. Oda'nın geçen yılki röportajı, 24.07.2018Öncelikle eline sağlık. Konuyu bir noktaya kadar okudum daha sonra devamını getireceğim. Yazacağım şeyin konu içerisinde bahsi geçmişse kusura bakma o yüzden.
Luffy yolculuğuna başlarken 10 kişi yeter diyordu. Bu sahne filler değilse ya Jinbei ile birlikte tayfa tamamlanıyor ya da Luffy kendini saymıyor ve tayfaya bir kişi daha gelecek demektir. Serinin başında ana karakterin ağzından çıkan bu sözün çok önemli olduğunu ve Oda'nın bunun dışına çıkmayacağını düşüyorum şahsen. Belki de çok kısa süreliğine katılacak üyeler olacaktır o yüzden 13 vurgusu yapılmıştır.
Zou dan sonra hain olmaması biraz zor bir ihtimal. Minklerin içinde bir hain var kesin olarak, ama tabi bambaşka bir şey de çıkabilir.Belkide hain yoktur. Böyle bir ihtimal hala yok mu?
Tama daha çok küçük gibi, tama ve momo birlikteliği kesin gibi, momotaro hikayesi buradan başlayacak. Ama Wano sonrası Hitetsu'nun bir işlevi kalmayacak gibi, bu yüzden onu düşündüm. Hancock, Perona ve Marco son savaşta müttefik olarak gelebilir. Perona Mihawk'in yanından kolay kolay ayrılmaz bence. Katakuri'nin ise hazır mama ada da değilken poneglyphini almaya gelen kurohige tarafından öldürüleceğini düşünüyorum.O-Tama gelebilir mi acaba? Ace söz vermişti kunoichi olduğu zaman onu yanında götüreceğine dair. O-Tama şu anda Luffy'nin yanında gitmek isteyebilir. Eğer O-Tama giderse belki Hitetsu da onunla gitmek isteyebilir. Carrot gelebilir ya da Wanda da gelebilir. Benim tayfada görmek istediğim 3 kişi var biri Perona, diğeri Katakuri, sonuncusu da Marco. Hancock da fena olmazdı aslında. Hancock'un Luffy'yi Nami ve Robin'den kıskanması ve onlara yaklaştırmaması eğlenceli olurdu.
Oda ya insan gerçekten güvenemiyor artık1 üyenin daha katılacağı kesin gibi. Oda'nın geçen yılki röportajı, 24.07.2018
https://edomonogatari.wordpress.com/2018/07/24/yomiuri-oda/
Yukarıda arkadaşların paylaştığı linkte çevirdiğim teoride geçtiği gibi ben de 13 kişi olmasını bekliyorum tayfanın. Neyse Wano sonu bir şeyler olur gibi.
Momo'nun Wano da kalması gerektiğini düşünüyorum hala. Ama belki o da gelir tabi.Momonosuke Raftel’e kadar eşlik edecektir.
Onimaru'nun kesinlikle gelmesi lazım ya. Böyle bir tatlılık yok. Ailesinin emanetini yanına almalı Zoro.Hortlatanın da emekçinin de ellerine sağlık.
Harf düzenini sevdim.
Hancock ve Water Law olarak kullanıyorum oylarımı. O~P için bir adayım yok. Onimaru diyeyim hadi.
Umutlar o yönde.Babasının![]()
Harbiden yanına alsa çok güzel olur beOnimaru'nun kesinlikle gelmesi lazım ya. Böyle bir tatlılık yok. Ailesinin emanetini yanına almalı Zoro.