carpe d. em 2 Ara 2022 #111 Sogotoh dedi ki: Göz diktiği kızın babasıyla arkadaş oldu. Genişletmek için tıkla ... Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen
Sogotoh dedi ki: Göz diktiği kızın babasıyla arkadaş oldu. Genişletmek için tıkla ... Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen
Jacques 2 Ara 2022 #112 carpe d. em dedi ki: Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen Genişletmek için tıkla ... Sogotoh patlamış olarak yorumladım.
carpe d. em dedi ki: Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen Genişletmek için tıkla ... Sogotoh patlamış olarak yorumladım.
Kenshiro 2 Ara 2022 #113 carpe d. em dedi ki: Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen Genişletmek için tıkla ... Oradan ekmek çıkmaz artık.
carpe d. em dedi ki: Kızı ceoluk yapıp köşeye mi sıkıştırmış la sen sömürge işinden yürü, yürüyeceksen Genişletmek için tıkla ... Oradan ekmek çıkmaz artık.
Gutts 2 Ara 2022 #114 Sogotoh dedi ki: Calgara'nın kızına göz koyduydu, ondan öyledir belki de. Sübyancılık desen var, yağma desen var. :d Genişletmek için tıkla ... Yahu Calgara kızımla evlen dediydi tam tersine. Hiç yürüdüğünü hatırlamıyorum mangada.
Sogotoh dedi ki: Calgara'nın kızına göz koyduydu, ondan öyledir belki de. Sübyancılık desen var, yağma desen var. :d Genişletmek için tıkla ... Yahu Calgara kızımla evlen dediydi tam tersine. Hiç yürüdüğünü hatırlamıyorum mangada.