Edit kısmı attım mesela ordaki gibi bir mantığı olduğunu düşünüyorum. Yeni yeni b.hakisi master seviyeye ulaşıyor. Anlayacağın b.hakisi arttıkça otomatik g2 g3'ün de seviyesi artacak. Bir de her defasında yeni bir şey koyacak Oda. Çok fazla tekniği var oğlanın Oda'nın hangisini kullandıracaginda bile kararsız kaldığını düşünüyorum.Bizimki zaten çevikti şimdi bu konuda çok büyük bir p-up aldı üstüne çok dayanıklı yani savunması muazzam ama sorun şu saldırı gücü olarak g4 harici Luffy'e çöp gözüyle bakıyor Oda. Neden bizimkinin g2, g3 saldırıları çok fazla geri planda kalmak zoruna lan? Düşmanını sadece g2,g3 ile yoracak seviyeye gelse g4 açıp fişi çekebilir hiçbir handikapı da olmaz bu işin. Dof mesela dalga geçiyordu g2 ile g4 de yamuldu. Oda, diğer gearları bu kadar geri plana atmasa daha iyi olurdu.

Edit: Zaten olaylar hızlanacak artık Yonkou'lar Amiral'lere geldik. Bundan sonra vura vura gider. Tabi çok zorlanacak. İşin güzel yanı burda. Oda arkasında tam anlamıyla bir baş yapıt bırakacak. Bu kadar ince ve zorlu bir şekilde hangi karakterin güçlenme hikayesi çizilmiş? Her rakibi için ayrı önem vermiş. Bu işleyiş serideki her seviyedeki adamın da konumunun hakkını vermesini sağlıyor. Bir anda guclendim dur bir parmak darbesi ile işini bitireceğim felan yok yani.