- en iyisi luffy falan diye atmıyorum ağa onu al bak karakterine kişiliğine diye... Ara bunun gibi bir sürü var.Luffy özelinde söylemiyorum ama yok şu bilmem neyin en iyisi miymiş falan, bunlar fanların abartıları, ben böyle şeyleri sevmiyorum, özellikle en iyi animeciler baya baydı, bana göre shonen mclerinin hepsi sıkıcı ve Luffy en sıkıcısı bana göre.
Bana göre dedim çünkü tartışılması aşırı gereksiz bir karakter fazla uzatmak istemedim.
Ek olarak;
Tek amacı veya bir çok amacı olması bir şeyi değiştirmez, ne kadar iyi yazıldığı önemlidir ve buna bakarsak Takezo(Vagabond)’nun tek amacı vardı ama gelişimi çok iyiydi.
Guts’ın bir amacı bile yoktu seri başladığında , Luffy ilk bölümden beri KK olacağım ama güçlenmem lazım başka bir cacık yok, bu arada Luffy bile KK oluyorsa herkes olur ama plot Luffy’e ait.
Tartışmaya gerek yok deyip böyle söylemem biraz saçma olmuş, siz anladınız beni.
Ağa sen cidden seriyi izledin mi ?
- luffynin şu ana kadar gittiği 1 adada bile dur korsankral olmak için güçleneyim mevzusu yok adam ya birine yardım için gidiyor yada tayfanın dertleriyle uğraşıyor.
- plot armor demişsin de gidip normal insanlardan bilmem kaç kat fazla hakiye sahip şekilde genetik olarak olmadı veyahut bir logia meyvesi ile başlamadı adam plot armor da plot armor la adamın başka birşeyi yok zaten anlamak çok mu zor ?
- sana sıkıcı gelebilir çözümü basit izleme.
Bir serinin ana karakterini sevmediysen izlememen gerekir o seriyi adam zaten 1000 bölümün 750 sini kaplıyor.
- shounen seri bu ne bekliyorsun çok merak ettim küçük masum bir çocuktan hayatın açıları ile yüzleşmiş bir ağa-paşa falan mı bekliyorsun bekleme gelmez...