Luffy: Niye hazine yazıyon o zaman adaya?Joy Boy: La senin kafan iyi mi? Lan ne hazinesi?
Luffy: Niye hazine yazıyon o zaman adaya?Joy Boy: La senin kafan iyi mi? Lan ne hazinesi?
Hazine mi?Öyle bir şey yok çıkar onu aklından.Luffy: Niye hazine yazıyon o zaman adaya?
Luffy: Ben boş yeremi o kadar dayak yedimLuffy: Niye hazine yazıyon o zaman adaya?
Sanki zevk almadınLuffy: Ben boş yeremi o kadar dayak yedim
Güne daha kötü başlanamazdı. Peygamber demek gerek artık bu karaktere.Seride çoğu kişinin hayallerini sırtlayan, onları amaçlarına yaklaştıran, bu yolculukta hepsine sahip ve destek çıkan, yardıma muhtaç olana yardım eden,kötüye cezasını veren, kendi Yolunda kendi vicdanı ile hareket eden, kendi yolunu kendi açan, gerektiği yerde salak gerektiği yerde zeki olan, tayfasının kendisinin ve daha nice kişilerin hayalini sırtlayan yegâne kaptandır.
Dayanıksız dediğin adam şu darbeden sonra saatlerce Kata gibi bir herife direniyor. Üstelik yeni G4 formuna da geçiyor....Serideki en dayanıksız karakterlerden, kimden darbe alsa 10 dakika elektrikleri kesiliyor.
Şu darbenin devamını atsana. Hüüüğğğğ organları gitti, organlarımızı verun daa...Dayanıksız dediğin adam şu darbeden sonra saatlerce Kata gibi bir herife direniyor. Üstelik yeni G4 formuna da geçiyor....
Çizim ortada kardeşim. Manga'da olmıyan bir şey mi attıkŞu darbenin devamını atsana. Hüüüğğğğ organları gitti, organlarımızı verun daa...