Biz Korsanlar Kralı olacak diye bakıyorduk.BİG MOM!!! ( Ve Konu korkudan kitlenir)
Luffy, Korkanlar Kralı olacak bu gidişle
Biz Korsanlar Kralı olacak diye bakıyorduk.BİG MOM!!! ( Ve Konu korkudan kitlenir)
Puhahah yine ince görüyorsun reis Korkanlar Kralı iymiş, Luffy'nin yeni lakabı bu olsunBiz Korsanlar Kralı olacak diye bakıyorduk.
Luffy, Korkanlar Kralı olacak bu gidişle
Reyiz Luffy gerçek değil, kurgu karakter.Luffy'nin gerçekten korkmadığını bilerek bu yorumları yazmanız asıl komik olan bu Bırakın birbirinizle sidik yarıştırmayı artık .d
Neredeyse 2 aydır kimsenin bir şey yazmadığı konuyu sırf Luffy gömmek için hortlatmak Önceden DnS ve sıleşten farklı olduğunu düşünürdüm ama yavru karolla olma yolunda ilerliyorsun, yazık.BİG MOM!!! ( Ve Konu korkudan kitlenir)
Bak şimdi eğer objektif baksaydın neden böyle yazdığımı anlardın ve bana küçük karolla falan demezdin. Zaten kimseden farklı olmak gibi bir davamda yok. Sabah akşam ilk fırsatta Zoro gömenlere de böyle desen keşke, ben de artık abarttıkları için Luffy ile dalga geçtim ki, dediğim şey de manga da var. Çokta eğleniyorum valla umurumda değilNeredeyse 2 aydır kimsenin bir şey yazmadığı konuyu sırf Luffy gömmek için hortlatmak Önceden DnS ve sıleşten farklı olduğunu düşünürdüm ama yavru karolla olma yolunda ilerliyorsun, yazık.
Umrunda olmasa oraya buraya yazacağım diye yırtınmazdın, boşuna uğraşma kandıramıyorsun kimseyi.Bak şimdi eğer objektif baksaydın neden böyle yazdığımı anlardın ve bana küçük karolla falan demezdin. Zaten kimseden farklı olmak gibi bir davamda yok. Sabah akşam ilk fırsatta Zoro gömenlere de böyle desen keşke, ben de artık abarttıkları için Luffy ile dalga geçtim ki, dediğim şey de manga da var. Çokta eğleniyorum valla umurumda değil
Öncelikle şu takındığın tavır ile beni hayal kırıklığına uğrattın. Ben efendi gibi yazıyorum, sen gelmişsin neler yazıyorsun. Ama bu saatten sonra bana kim nasıl konuşuyorsa aynı şekilde konuşacağım. Çünkü bu dar kafalılık sinirimi bozuyor.Umrunda olmasa oraya buraya yazacağım diye yırtınmazdın, boşuna uğraşma kandıramıyorsun kimseyi.
Sabah akşam Zoro gömme merakında olan 2 tane üye anca vardır şu forumda. Hard fanlık yapan Zoro fanlarının yorumlarını tiye almak Zoro gömmek değildir.
Şu forumda ben gibi nice Zoro'yu seven üye onun hakkında yapılan yorumlardan sonra ona karşıt görüşler belirtti.
Dediğin şey mangada da yok bu arada. Kendi yorumunu mangada var diye yutturmayı TheSlashOfMihawk mı öğretti sana?