IGN demişse olmadığı kesinleşmiştir xDIGN'in hazırladığı listede tüm zamanların en iyi anime karakteri seçilmiş.
IGN demişse olmadığı kesinleşmiştir xDIGN'in hazırladığı listede tüm zamanların en iyi anime karakteri seçilmiş.
Zaten Luffy en iyi anime karakteri diyebilmek için sadece OP izlemiş olmak lazım.IGN demişse olmadığı kesinleşmiştir xD
Op'ta karakter bile kalmadı adamların yaptığı listeye bak. IGN işte@RedTeroR @Sodex @William cutting Zoro 13. sırada. 2 numara benim ilk numaram olurdu herhalde.
The Top 25 Greatest Anime Characters of All Time - IGN
Who is the greatest anime character ever? Read our Top 25 list and see who made the cut!www.ign.com
Bok gibi listeymiş maalesef. Çoğunu listeye almam bile.@RedTeroR @Sodex @William cutting Zoro 13. sırada. 2 numara benim ilk numaram olurdu herhalde.
Who is the greatest anime character ever? Read our Top 25 list and see who made the cut!www.ign.com
Guts için 16 çok düşük. Benim ilk numaram olurdu.@RedTeroR @Sodex @William cutting Zoro 13. sırada. 2 numara benim ilk numaram olurdu herhalde.
Yakışır canısınaIGN'in hazırladığı listede tüm zamanların en iyi anime karakteri seçilmiş.
Listede Tanjiro dışındaki tüm karakterlerin Luffy'den iyi olması...@RedTeroR @Sodex @William cutting Zoro 13. sırada. 2 numara benim ilk numaram olurdu herhalde.
İnternette G5 > Super Saiyan muhabbeti var şu sıralarda, bizim forumdan bu formu beğenen çok az kişi çıkmıştı. Bazen diyorum acaba problem bizde mi?Listede Tanjiro dışındaki tüm karakterlerin Luffy'den iyi olması...
Forumda cok takılıyoruz eğlenmeyi unuttuk. Animeyi izleyen biri olsaydım son bölüm büyük ihtimal baya baya heyecan yapardık.İnternette G5 > Super Saiyan muhabbeti var şu sıralarda, bizim forumdan bu formu beğenen çok az kişi çıkmıştı. Bazen diyorum acaba problem bizde mi?