Neye geçmiş olsun? En azından Nika gibi saçmalıkları yok karakterin.Çok geçmiş olsun kardeşim.
Neye geçmiş olsun? En azından Nika gibi saçmalıkları yok karakterin.Çok geçmiş olsun kardeşim.
Luffy raconu kesti kardeş ya Racona uyarsın ya da uyarsın hadi bakalımLuffy'e çok takıldık ettik ama artık arkasından konuşmaya gerek yok, ölünün ardından konuşulmaz
Kendi kılıcıyla konuşuyor la bu adam. ENMA ve lakin, lakin ki öyle değildir.Neye geçmiş olsun? En azından Nika gibi saçmalıkları yok karakterin.
Zoro'nun en başından beri olayı kılıç ustalığıydı zaten. Ama siz Luffy'nin meyvesi güçlü değil derken Tanrı meyvesi çıktı olay burada. Zoro için Enma bir araç ama Luffy için Nika karakteri baştan aşağı değiştiren bir şey.Kendi kılıcıyla konuşuyor la bu adam. ENMA ve lakin, lakin ki öyle değildir.
Onun tek kanadı hala sağlam.Rahat olun.Amiral geliyormuş reyiz kalkmışsındır inşallah
Şiir gibi konuşmuşum.İmparatooor olmayı canım kolay mı sandın
Plot armora kazık çaktım duyulsun adım
Doğada hiç değişmeyen bir kanun var
Konu lastik olunca Oda tam bir davar
Yonkou da beniim Kk da benim
Bin kere düşsem yine gelirim
Kucakta gezerim zurnadan tek yerim
Patinaj izleri benim eserim
Bu kadar kafa yormaya gerek yok. Oda'nın bunları düşündüğünü hiç sanmıyorum, öyle olmasını istedi ve oldu.Şimdi bu arkadaş mistik zoan olduğuna göre ve 5. vites de beast formuysa 4. vites mi hybrid form oluyor? Ama 4. vites daha çok haki ve 3. vites karışımı gibi. Yoksa luffy hep hybrid formdamıydı. Belki bu kadar ciddiyetsiz olma sebebi budur. Ya da ilerde farklı bir hybrid formu mu görürüz.
Zaten meyve insan meyvesi. Yani hep hybrid diyebiliriz. Çoppa ve formları gibi işte.Şimdi bu arkadaş mistik zoan olduğuna göre ve 5. vites de beast formuysa 4. vites mi hybrid form oluyor? Ama 4. vites daha çok haki ve 3. vites karışımı gibi. Yoksa luffy hep hybrid formdamıydı. Belki bu kadar ciddiyetsiz olma sebebi budur. Ya da ilerde farklı bir hybrid formu mu görürüz.