Orjinal çeviride Gomu Gomu no mi nin diğer ismi diyor. Ben Gomu Gomu' nun hepten çıkarılmasına karşıyım.
Orjinal çeviride Gomu Gomu no mi nin diğer ismi diyor. Ben Gomu Gomu' nun hepten çıkarılmasına karşıyım.
Kimin yamulup yamulup geri kalktığı ortada yav, Croc bile dedi ''Seni deldim, diri diri gömdüm, kurutttum ama her seferinde geri geldin'' diye.Zorlama la Luffynin timsahiye yamulttuğu yerleri mi atalım illa
O ark 3 - 1'di skor tablosu. Maalesef Oda, son atılan gole göre galip belirliyor.Kimin yamulup yamulup geri kalktığı ortada yav, Croc bile dedi ''Seni deldim, diri diri gömdüm, kurutttum ama her seferinde geri geldin'' diye.
Luffy bir de ''Anlamıyorsun'' falan diyordu. Tabi kendisi biliyor arkasında E. GODA olduğunu...
Böyle 10 tane sahne vardır o arc ama sorsan Croc yenildi... :S
3-1 görünen. Genel baksan 5-1 falan bile dersin. Luffy aldı yaralar sebebiyle dövüş dışında bile bayılıyordu yolda yürürken. :/O ark 3 - 1'di skor tablosu. Maalesef Oda, son atılan gole göre galip belirliyor.
Bunlar bizim için bile efsane diyor bunlar vermemiştir.Orijinal çeviri zaten meyveye Dünya Hükümetinin başka bir isim verdiğini söylüyordu 1037. bölümde. Yani diğer ismi deyince değişen bir durum yok.
Onları da mı sayıyosun la? Anlık bayılmaya girer onlar. O zaman Kaido da 10-0 şuan tablo3-1 görünen. Genel baksan 5-1 falan bile dersin. Luffy aldı yaralar sebebiyle dövüş dışında bile bayılıyordu yolda yürürken. :/
La saymıyorum da genel manada konuştum. Kaido olayında sadece Luffy Kaido da bayılmadı onları niye sayıyorsun?Onları da mı sayıyosun la? Anlık bayılmaya girer onlar. O zaman Kaido da 10-0 şuan tablo
Uğraştırma şimdi beni.La saymıyorum da genel manada konuştum. Kaido olayında sadece Luffy Kaido da bayılmadı onları niye sayıyorsun?
Benim söylediğim Croc'un verdiği hasarlar sebebiyle olan olaylardan bahsediyorum. Kaido nerede 10 defa bayılttı Luffy'i?
Bu banlanma sebebi değil miydi?Lütfü.