Hangisi dolu ? Çükügo da boştu naruto da,gon da natsu da.Shounen aleminin en boş ana karakteri.
Hangisi dolu ? Çükügo da boştu naruto da,gon da natsu da.Shounen aleminin en boş ana karakteri.
Bu hem boş hem beleş. Karnı doyarken karakteri zayıflayan bir karakter.Hangisi dolu ? Çükügo da boştu naruto da,gon da natsu da.
Çükügo dediğin adam 10 yaşında çocuk tipinde değildi en azından.Keanu Reeves yani Neo gibiydi doğal bir karizması vardı.Shounen aksiyonu dedin mi hakkını verecek tasarıma sahipti.Karizma için özel sahneye bile gerek yok bankai açsa yeterliydi.Çok daha derin olsa zaten bu özelliklerle birlikte efsane olurdu.Hangisi dolu ? Çükügo da boştu naruto da,gon da natsu da.
Boş karakter lafını kaydırmaya gerek yok. Adam niceliğinden bahsetmiş sen niteliğini övüyorsun.Çükügo dediğin adam 10 yaşında çocuk tipinde değildi en azından.Keanu Reeves yani Neo gibiydi doğal bir karizması vardı.Shounen aksiyonu dedin mi hakkını verecek tasarıma sahipti.Karizma için özel sahneye bile gerek yok bankai açsa yeterliydi.Çok daha derin olsa zaten bu özelliklerle birlikte efsane olurdu.
La faili terör biraz örnek al adamı, karakterin hakkını vermeyi bil.Sonra da fairy tail'e laf çakanları görüyoruz
En azından o yönü iyiydi demek istedim ikisi de boş diyor ya o açıdan.Boş karakter lafını kaydırmaya gerek yok. Adam niceliğinden bahsetmiş sen niteliğini övüyorsun.
Hangi kartona sardın gömüyü bugün ona göre yazayım sana, geçen gün feci kafa vardıLa faili terör biraz örnek al adamı, karakterin hakkını vermeyi bil.
Bu arada ben Ichigo'ya boş demem, karizma kasacağım diye yeterince yansıtamayan mangakaya boş derim dersem.En azından o yönü iyiydi demek istedim ikisi de boş diyor ya o açıdan.