Elalemin bir ömür çocuk doğurarak gelemediği yere, elinde kutsal meyveyle 19 yaşında gelen adamın büyük dramıBana çok şanlı diyenler neler çektim bilmiyorlar bilselerdi utançlarından yerin dibine girerlerdi
- Monkey D. Luffy
Elalemin bir ömür çocuk doğurarak gelemediği yere, elinde kutsal meyveyle 19 yaşında gelen adamın büyük dramıBana çok şanlı diyenler neler çektim bilmiyorlar bilselerdi utançlarından yerin dibine girerlerdi
- Monkey D. Luffy
Sanırım yanlış yazdın senin için düzeltiyorumElalemin bir ömür çocuk doğurarak gelemediği yere, 19 yaşında gelen adamın büyük başarısı
Valla çektiklerinden bahsedince dram çıkar diye düşündüm. Ama başarı olduğu doğrudur. Bir şey çekmediği için dram olmaması fikrine de katılıyorum ayrıca.Sanırım yanlış yazdın senin için düzeltiyorum
Çok şey çekti de üstesinden gelmeyi bildi lastik oğlan.Valla çektiklerinden bahsedince dram çıkar diye düşündüm. Ama başarı olduğu doğrudur. Bir şey çekmediği için dram olmaması fikrine de katılıyorum ayrıca.
Ödül değil asıl değerini bilmiyorlar, diyor. Bana kıymetini bilmiyorlar hissiyatını geçirdi o cümle. Satmaktansa kullanmayı tercih ediyor yani. Buradan da bunu satmak isteyenin istediği miktarda satabileceği anlaşılıyor. Yani hükümet gerçekten meyveyi istiyorsa 10-20 M ticaretini iyi yapan biri baya kârlı ayrılırdı bu alışverişten.Gerçek ödülünü bilmiyor mallar diyordu Doflamingo.
Resmiyet kazansın, değiştirebiliriz.Baslık yanlış yazılmış
Joy Boy olarak değiştirelim lütfen ismi.