Luffy dövüş esnasında kesile biçile hakisini geliştirir ve sonunda kazanır. Nasıl senaryo?
Bu saatten sonra Shiliew ile dövüşmez. Daha ilerilere gidiyor ve şu an ki gücü ile de kendini aşmasına gerek kalmadan Shiryu'yu yener.Luffy dövüş esnasında kesile biçile hakisini geliştirir ve sonunda kazanır. Nasıl senaryo?
Tamam.Bu saatten sonra Shiliew ile dövüşmez. Daha ilerilere gidiyor ve şu an ki gücü ile de kendini aşmasına gerek kalmadan Shiryu'yu yener.
Ya da Shiryuu 10 bölüm boyunca enine dikine keser , bakar Luffy inmiyor Kaptan Teach'i de alacak mısın diye sorar ve kılıcı kendine saplayıp yenilir.Luffy dövüş esnasında kesile biçile hakisini geliştirir ve sonunda kazanır. Nasıl senaryo?
Aooohmmmmm Shiryu yener tamam mı... Canım öyle istiyor çunku... Şöyle bir durum içindesin gibi geldi bana.Tamam.
Bence Luffy yener yazdım zaten?Aooohmmmmm Shiryu yener tamam mı... Canım öyle istiyor çunku... Şöyle bir durum içindesin gibi geldi bana.
Akainu'dan güçlüleri diz çökecek arttır seviyeyiAooohmmmmm Shiryu yener tamam mı... Canım öyle istiyor çunku... Şöyle bir durum içindesin gibi geldi bana.
@Jason
Kral'ın iradesi önünde Akainu bile diz çöküp tövbe isteyecek. Shiryu kim?