Yani Luffy bu haliyle mi KK olacak?Luffy'nin dahada gelişeceğini bende biliyorum. H.Haki konusunda kendi bir ilerleme gösterecektir. Benim üzerinde durduğum kısım '' Luffy 1-2 arc sonra anca amiral seviyesi olur '' tarzı yorumlar. Luffy şuanki hali ilede çok güçlü. Göstermediği onlarca farklı saldırısıda vardır illaki. Ama Luffy'nin hala ada ilerledikce dahada güçleneceği düşünülüyor(2 yıl sonrası için). Ben öyle olacağını sanmıyorum.
Balık Adam Adası - Punk Hazard - Dressrosa. Üç arc ilerledi 2 yıldan sonra. Luffy bir gelişim kaydetmedi. Hala adadan gelen Luffy. Yeni bir teknik bulmadı, yeni bir güç kazanmadı. Doflamingo'yu yenecek 2 bölüm sonra, ve bunu yaparken hala o eğitimden kazandığı yeteneklerini kullanıyor.
Demek istediğim bu. Artık ada ada ilerledikce güçlenmez Luffy. Oda Haki konusuna daha yeni yeni giriyor, meyve uyandırma diye bir şey çıkardı ortaya anca bu iki durumda, zaman geçtikce ilerleme kaydeder. Onun dışında dövüştükce güç kazanacağını, teknik çıkaracağını sanmıyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :/
Meyve uyandırma ve haki gelişmeleri Luffy daha da güçlü yapacaktır.Bunu da oturup çalışacak hali yok ya arc arc ,adadan adaya gelişerek yapacaktır.