Deprem hem saldırı hem savunma. Işlevsel.Teach'in zaafları bahsettiğiniz kadar vahim olsaydı eğer, sırf deprem meyvesi yediği için bir imparator olamazdı diye düşünüyorum.
Kor-amiral seviyesi Squardo WB'ye kılıç sokabiliyorsa, WB'yi Amiraller dönsöz gibi oynatır. Shanks kolunu dandik bir deniz canavarına kaptırıyorsa Amiraller fena öper. Ama bu mantık tutmadı galiba.Luffy iki yıl önceki haliyle bile yumruk geçirebiliyorsa, g4 haliyle felekten bir gece geçirir.
Wb'nin kılıç yeme sebebi hastalık+yaşlılık, Shanks'ın kolunu vermesi editör müdahalesi.Kor-amiral seviyesi Squardo WB'ye kılıç sokabiliyorsa, WB'yi Amiraller dönsöz gibi oynatır. Shanks kolunu dandik bir deniz canavarına kaptırıyorsa Amiraller fena öper. Ama bu mantık tutmadı galiba.
Yerime cevap verdiğin için teşekkürler.Wb'nin kılıç yeme sebebi hastalık+yaşlılık, Shanks'ın kolunu vermesi editör müdahalesi.
Tıç'in bahanesi ne ?
Bu mantık pek tutmadı galiba.
+111. Anlatamazsın azizim, anket One Piece'e ve E. Oda'ya küfür bildiğin.Luffy iki yıl önceki haliyle bile yumruk geçirebiliyorsa, g4 haliyle felekten bir gece geçirir.
Aynen saldırı yemek için çok müsait ama acısını hissetse bile yediği saldırılardan çok etkilenmiyor. Dof'un o kadar dayandığını görmeseydim Luffy derdim ama Teach Dof'tan çok daha dayanıklıdır diye düşünüyorum.Deprem hem saldırı hem savunma. Işlevsel.
Tiç'in gevşek ağzı yüzünden yediği saldırılara bire bir işte.