Bunu senin söylemen lazım Selim. Uzman olan sensin. Dressrosa zamanlarında Dof'un nefes alıp verirken harcadığı enerjiyi bile tespit edip gücünün ne kadar düştüğünü ve yüzdelik oranını hesaplayabiliyordun.Lufy tayfanın kaçta kaçını oluşturuyor?
Bunu senin söylemen lazım Selim. Uzman olan sensin. Dressrosa zamanlarında Dof'un nefes alıp verirken harcadığı enerjiyi bile tespit edip gücünün ne kadar düştüğünü ve yüzdelik oranını hesaplayabiliyordun.Lufy tayfanın kaçta kaçını oluşturuyor?
Güzel yakaladın ama ben kendi puanımı değil Alpa'yı merak ettim.Bunu senin söylemen lazım Selim. Dressrosa zamanlarında Dof'un nefes alıp verirken harcadığı enerjiyi bile tespit edip gücünün ne kadar düştüğünü ve yüzdelik oranını hesaplayabiliyordun.
Ahaha bu güzel ortayı kaçırmak istemedim. Ben de senin düşünceni merak ediyorum. :/ Hadi ciddi bir şekilde düşün ve bana bir oran ver.Güzel yakaladın ama ben kendi puanımı değil Alpa'yı merak ettim.
%45 diyebilirim sanırım. Kaliteli bir seri olsa güzel konu olabilirdi ama maalesef. Yeri gelir, son bölümde olduğu gibi çöpler yonkou oyalar yeri gelir, güçlü adamlar 2 yer. 45 iyidir. Balık dahil.Ahaha bu güzel ortayı kaçırmak istemedim. Ben de senin düşünceni merak ediyorum. :/ Hadi ciddi bir şekilde düşün ve bana bir oran ver.
En az %50 güç anlamında. Direk Robin diyor kozumuz Luffy diye. Ama sadece güç önemli değil. Tayfada diğer eksik yanları tamamlıyor. Güç açısından tayfada şu an yüksek seviye diyebileceğimiz 4 isim var. Luffy-Jinbei-Zoro-Sanji.Lufy tayfanın kaçta kaçını oluşturuyor?
Luffy kendi tayfasına karşı o işi yapamaz ama Bigmom o üçlüyü yer bitirir. Bizim tayfada durumlar farklı.Kata-Smoothie-Cracker vs BM olsa komutanlara şans verirdim ben.Dengeli bir kapışma olurdu yani.Bizim tayfada da kaptan ve diğer adamlar arasındaki güç farkı daha azdır.En azından 2. ve 3. adamla arasındaki fark daha az.Mesela Roger-Ray arasında mı daha fazla güç farkı vardır yoksa BM-Kata mı ? Bence BM-Kata arasında daha büyük bir fark vardır.Böyle bakınca Zoro+Sanji'nin Luffy'i alma ihtimali var.
45'e razı ol işte, 50 çok.En az %50 güç anlamında. Direk Robin diyor kozumuz Luffy diye. Ama sadece güç önemli değil. Tayfada diğer eksik yanları tamamlıyor. Güç açısından tayfada şu an yüksek seviye diyebileceğimiz 4 isim var. Luffy-Jinbei-Zoro-Sanji.
Şu an görünen Jinbei hariç Luffy tayfayı tek alır. Zoro ve Sanji'den bir şeyler görürüz o zaman değişir. O zamana kadar bırak tadını çıkarak.45'e razı ol işte, 50 çok.