Orası öyle ama ben zaten hızları kıyasladım.Savaş gücü birbirine yakın kişiler arasında hız ön plana çıkıp sonucu belirleyen bir etken olabilir. G4 açmış bir Luffy ile Sanji kıyasında bir önemi kalmıyor hızın.
Orası öyle ama ben zaten hızları kıyasladım.Savaş gücü birbirine yakın kişiler arasında hız ön plana çıkıp sonucu belirleyen bir etken olabilir. G4 açmış bir Luffy ile Sanji kıyasında bir önemi kalmıyor hızın.
Bunu demeni bekliyorduk Hemen kapışıyoruz CoolAnd1-samaBence Zoro Luffy'den şuan daha güçlü olabilir. (Attım bombayı kapışın)
Onlar kaptan düşünce geri kalan sağ ve sol kolların da pıt diye düşeceğini sanıyor. Marco bildiğin amiral seviyesi adam. Jozu amiral olsa sırıtmaz. Rayleigh, katakuri ortada. Ama ne hikmetse kaptan 2 amiral alabilirmiş gibi savunuyorlar. Roger bile alamaz 2 kişi. WB dua etsin karşısında akainu vardı. Kizaru daha avantajlıydı akainudan ziyade.Arkadaşlar çok ilginç bu anketin başa baş gitmesi size göre 2tane ray-san gücünde adami nasil roger dövemezse bizim tayfadada 2tane ray-san potansiyelinde adam var luffyde onlari dövemez