Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Hasır Şapka Korsanları

Savaşı Hangi Taraf Kazanır?

• 1. Takım Kazanır

Kullanılan: 69 49.3%
  • 2. Takım Kazanır

Kullanılan: 68 48.6%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufak bir düzeltme. Bayılmıyor. :/ Tehlikenin bittiğini fark edince kendini salıyor. Ayakta durması gerekseydi dururdu. Zoro ise o acıları aldı, ayakta durdu ve ondan sonra bayılmadı, komaya girdi bildiğin. :D
Bu bir varsayım. Diyelim ki doğru, buradan Luffy'nin üstünlüğü nasıl çıkıyor? :/ Adam Ryuma ve Oz'la dövüştü, üstüne Kuma ile dövüştü, üstüne Moria ve Oz'la dövüşmüş Luffy'nin tüm acılarını alıp hayatta kaldı. Kuma bile görünce şaşırdı hala hayatta mısın diye. :)

Bu bir varsayım. Diyelim ki doğru, buradan Luffy'nin üstünlüğü nasıl çıkıyor? :/ Adam Ryuma ve Oz'la dövüştü, üstüne Kuma ile dövüştü, üstüne Moria ve Oz'la dövüşmüş Luffy'nin tüm acılarını alıp hayatta kaldı. Kuma bile görünce şaşırdı hala hayatta mısın diye. :)
Dur ben üstünlük falan hiçbir şey demedim. :/ Sadece yorum yaptım. Böyle bir sahneden üstünlük çıkaramam. Oda efsane bir sahne çizmiş işte. Sağa sola çekmeye gerek yok. Zoro'yu Zoro yapan sahnelerden birisiydi.

Ufak bir düzeltme. Bayılmıyor. :/ Tehlikenin bittiğini fark edince kendini salıyor. Ayakta durması gerekseydi dururdu. Zoro ise o acıları aldı, ayakta durdu ve ondan sonra bayılmadı, komaya girdi bildiğin. :D
O dövüşe başlamadan önce bile ben bunu hallederim gerisi size kalmış diye uyardı tayfayı, bende bi düzeltme yapayım :gamyon:

Dur ben üstünlük falan hiçbir şey demedim. :/ Sadece yorum yaptım. Böyle bir sahneden üstünlük çıkaramam. Oda efsane bir sahne çizmiş işte. Sağa sola çekmeye gerek yok. Zoro'yu Zoro yapan sahnelerden birisiydi.
Ben yine de Zoro'nun dayanıklılığına vurgu yapıldığını düşünüyorum. Tabiki öncelik Zoro'nun karakterini ön plana çıkarmak ama dayanıklılık konusu es geçilmemeli. Tamam, Luffy belki tehlike olduğunu bilse bayılmazdı ama o haliyle Zoro'nun tüm acısını alıp da ayakta kalabilir miydi? Bu muamma. Sonuçta pili bitmişti Luffy'nin Ayı Şoku'na bile uyanmadı. Öyle rahat rahat yatsa uyanırdı yani. :)

Neyse o sahneden Luffy'nin üstünlüğünü çıkarana hitaben yazmıştım. Uzatmaya gerek yok. Biz zaten Zoro=Luffy diyoruz, Zoro>Luffy değil.

Zoro fiziksel gücüyle ön plana çıkan bir karakterdir. Luffy ondan daha güçlü.
Sanji hızıyla öne çıkan bir karakter. Luffy ondan daha hızlı.

Hayır konuyla alakalı bir şey demeyeceğim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık