Deprem vurmanın wb yi yıprattığını sanmıyorum. Adamın kaynağı bol istediği gibi kullanır öyle bir derdi yok. Luffyde durum böyle değil. Luffye gidip niye kolunu uzatıyorsun demiyoruz sonuçta. He bide g2 kullanıp diş geçirememesi ayrı bir vukuat. Bak artık ufaktan onlarda yalan oldu. Her rakipte g4 açmaya başladı.
WB neden düz yumruk vurmuyor? Sen onu de bana? Yetersiz olduğu için mi? Nereden bilebiliriz belki de harbi öyle. Yani? Yıpratıp yıpratmaması önemli değil. G2'nin de Luffy aşırı yıprattığını görmedik 2 yıl sonrasında. Gladiusu g2 atağıyla tekleyemebilir. Ama g2 ile teklemek ile yenmek arasındaki farkı herhalde biliyorsundur? Red Hawk belki de tekler Gladiusu. O da g2 atağı bu da? Bellamy'i tekledi mesela direk. Bellamy Gladius'tan güçsüz mü? He işte buna senaryo deniyor.
@Eustass Captain Kidd
Vallaha bunca şeyi dedikten sonra niye okuyonuz ben de bilmiyorum harbiden okumayın yani.
Daha güçlü olmaktan bahsetmedim. Yeterli güçten bahsettim zaten. Seride bir sürü avantaj dezavantaj durumu var. Crocodile'ı yendi ona karşı güçlüdür. Ama Crocodile logia bir başkasına karşı avantajlı olur. Çok büyük fark yok aralarında. Luffy gidip seri başında Akainu'yu Aokiji'yi yenmedi. Kuma'yı yenmedi. Magellan'ı yenmedi yenildi. Eee demek gücünün yetmediği sıra yenilebiliyormuş. Diğerlerini de yenmesini istemiyorsanız bu çocuk kimi yenecekti? Ne okuyacaktık biz?
Siz her dövüşü için aynı şeyi diyorsunuz.
O dediğini Teach diyor ve onu da zaten Bellamy'den bilerek dayak yedikleri sıra için dedi. Bir şeyler var içinde ama dediğine direk yoramayız.
WB Garp'ı geçemezdi. Luffy geçebildi olay bu kadar basit. Biz de Luffy Ace'i kurtardı diye WB'den güçlü demiyoruz.
Bak ben de sana aynı şekilde cevap vereyim. Luffy'e kalsa yapar. Ama Oda'nın senaryosu işliyor. Yoksa öfkeli ordu felan bırakmazdı ortada. Ana'da hikaye. Senin yaptığın bu.
Olayın kendisi zaten senaryo. Mangaka Kata'yı öyle güçlü gösterip Luffy'e ama yenilmez değilsin dedirtiyorsa demek Luffy yenebilecek Kata'da yenilebilecek durumdadır. Sen diyorsun ki yok be Kata böyle böyle. Luffy'i ancak Oda yendirir başka çıkar yolu yok. Eee kardeş komik durmuyor mu? Kata'yı çizen kim?