OOO Luffy aynayı kırdı Katakuriye tek atçak
Sonuç Katakuri ağzına ağzına vuruyor luffyin.
OOO Luffy aynayı kırdı Katakuriye tek atçak
Bu kim böyleKopyacı Kata'nın sonu böyle olacak.
Kaldıramayacağı taşın altına girmesin bence. G4 yada tankman denerse sonu böyle olabilir.
Bleach'ten Zaraki'yi kopyalayan bir karakter bilen bilir.Bu kim böyle
Zaraki'yi kopyalama gafletine düşen bu sazanla Katakuri'yi bir tutma bea Eğer Kata bu şekilde yenilirse yakarım burayıKopyacı Kata'nın sonu böyle olacak.
Kaldıramayacağı taşın altına girmesin bence. G4 yada tankman denerse sonu böyle olabilir.
Bu ülkenin insanları, iman gücünü bilir, gaz aldı mı duramaz. Misal ben, oy atarken mantıken Luffy'nin kazanamayacağını düşünüyordum, gerçi Lucci de de öyle düşünmüştüm. 'Ama geleceğe kim karar verecek' diye sorulunca; arka fonda mehter marşı, 'sen kimsin bre Yonkuo sağkolu, Korsanlar Kralı olacak adam var karşında' dedim.
Kata böyle yenilmez zaten one piece için uygun kaçmaz.Fakat en azından deneyip böyle bir sonuç alabilir.Lastik olmadığımdan olmuyor falan diyebilse güzel olurdu denedikten sonra.Zaraki'yi kopyalama gafletine düşen bu sazanla Katakuri'yi bir tutma bea Eğer Kata bu şekilde yenilirse yakarım burayı
Bu kesmedi beni. anime bölümleri bilgisayarımda olsa üşenmez, mehter marşlı bir Luffy AMVsi yapardım.