Paylaştığın adam da Sanji yani. Gözlem hakisi yüksek adam. Bir zahmet o saldırıyı savuştursun.Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
İki sayfa önce Queen o bedeniyle Sanji'yi yakaladı? Demek Queen Kata'dan hızlı senin dediğine göre.Paylaştığın adam da Sanji yani. Gözlem hakisi yüksek adam. Bir zahmet o saldırıyı savuştursun.
Bende bunu paylaşayım o zaman.
Sanjinin mermiden sıyrıldığını görüp, fasulye atıyor sanji'de bundan sıyırılıyor anormal bir durum göremedim.Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
Attığın sahneye göre yorum yapıyorum. Sanjiye saldırıyor ve mochi gun'ı savuşturuyor Sanji. Gözlem hakisinin önemi çıkıyor orada. Olay o yani. Kata'nın hızıyla ne alakası var o sahnenin. Kata hızını kullanarak bir saldırı yapmıyor ki. Mochiyi mermi gibi kullanıp adama saldırıyor sadece.İki sayfa önce Queen o bedeniyle Sanji'yi yakaladı? Demek Queen Kata'dan hızlı senin dediğine göre.
Sanjinin mermiden sıyrıldığını görüp, fasulye atıyor sanji'de bundan sıyırılıyor anormal bir durum göremedim.
Sizin iddianıza göre Kata>King değil mi?Attığın sahneye göre yorum yapıyorum. Sanjiye saldırıyor ve mochi gun'ı savuşturuyor Sanji. Gözlem hakisinin önemi çıkıyor orada. Olay o yani. Kata'nın hızıyla ne alakası var o sahnenin. Kata hızını kullanarak bir saldırı yapmıyor ki. Mochiyi mermi gibi kullanıp adama saldırıyor sadece.