Paylaştığın adam da Sanji yani. Gözlem hakisi yüksek adam. Bir zahmet o saldırıyı savuştursun.Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
![]()
![]()
Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
![]()
![]()
İki sayfa önce Queen o bedeniyle Sanji'yi yakaladı? Demek Queen Kata'dan hızlı senin dediğine göre.Paylaştığın adam da Sanji yani. Gözlem hakisi yüksek adam. Bir zahmet o saldırıyı savuştursun.
Bende bunu paylaşayım o zaman.
![]()
Sanjinin mermiden sıyrıldığını görüp, fasulye atıyor sanji'de bundan sıyırılıyor anormal bir durum göremedim.Kata abime kimse yetişemez ve yenemez geleceği görüyor ve çok hızlı King kimmiş.
![]()
![]()
Attığın sahneye göre yorum yapıyorum. Sanjiye saldırıyor ve mochi gun'ı savuşturuyor Sanji. Gözlem hakisinin önemi çıkıyor orada. Olay o yani. Kata'nın hızıyla ne alakası var o sahnenin. Kata hızını kullanarak bir saldırı yapmıyor ki. Mochiyi mermi gibi kullanıp adama saldırıyor sadece.İki sayfa önce Queen o bedeniyle Sanji'yi yakaladı? Demek Queen Kata'dan hızlı senin dediğine göre.
Sanjinin mermiden sıyrıldığını görüp, fasulye atıyor sanji'de bundan sıyırılıyor anormal bir durum göremedim.
Sizin iddianıza göre Kata>King değil mi?Attığın sahneye göre yorum yapıyorum. Sanjiye saldırıyor ve mochi gun'ı savuşturuyor Sanji. Gözlem hakisinin önemi çıkıyor orada. Olay o yani. Kata'nın hızıyla ne alakası var o sahnenin. Kata hızını kullanarak bir saldırı yapmıyor ki. Mochiyi mermi gibi kullanıp adama saldırıyor sadece.