Önce ikisi de yenilir.Sonra Luffy kalkar ikinci raundu alır.Magmada seksek oynar muhtemelen. Sen Torao'yu nasıl delersin diye verir odunu.
Bknz. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak.Neyse konunun Doflamingo vs Luffy'e dönmesi herhalde bi günü bulmaz. Okuyor olacağım.
Tabi normalde uzun süre tutar enerjisini bende senin gibi düşünüyorum. Ancak Law sağlam rakip karşısında tabiri caizse bozuk bataryalı telefon gibi enerji yiyor. Akainu gibi bir rakip karşısında sürekli seri ışınlama gibi gücünü efektif kullanmak zorunda kalır. Yeri gelir sadece kendini değil Luffyide ipten alır, bundan dolayı enerjisi zayıflık demiştim.Law'ın enerjisi o kadar da çabuk bitmiyor bence, ondan Law ve Luffy uzun süre dayanabilirler ama en sonunda Akainu kazanır muhtemelen.
Yoo Akainu kazanır dedim ben.Bunlar beraber herkesi alır, Akainu falan karakteri değişir vs içinde Hakili Yumruk atar magma ile vurmaz. Lufy acı gerçekleri. @Raiden öyle değil mi?
Elinin ayarı yok ki adamın ne pis dövmesi.Ya dayak yer yada öldürür.Bence ikisi de.Law ölür ama dayak yer.Sakazuki pis döver .