Her durumda her ataktan kaçabilecek diye bir şey mi var? Ne bu? Sanki simülasyon ortamından bahsediyorsun. Ortaya bir iddia atıyorsun ben de sana yok öyle bir şey diyorum. Kaido saldırıları tanklamaya çalışıyor dedin alakası yok. Güçlü ataklardan kurtulmaya çalıştı. Bunun da en net örneği Snake Man atağıydı.snakemandan gözlemle kaçan adam snakemanden daha yavaş base formdan neden kaçamıyordu bana açıklasana bunu
Luffy aoe saldırılarla savaşan bir tip değil o kadar zaten acoclu yumruk ve meyve özelliğinide kullandı zaten kizaru marinefordda wb ye marcoya ilk kullandığı saldırılar alan etkili yıkıcı şekilde meyvesi bu şekilde savaşmasına olanak sağlıyor çünkü luffy bajrang atmadı diye hb demek düzgün durmaz ve kizaruya attığı star gun 2.en güçlü saldırısı zaten
Bunun dışında luffy g4 gataling bilack mamba gibi yeteneklerinide kullandı baştaki tekmeside acoclu zaten ve kizaru ile temassız kullanarak eşleştiği kısımda mevcut![]()
Onu geçtim Luffy'nin red hawk tarzı ataklarından da kaçındı Kaido. Luffy dalga geçiyordu hayırdır niye kaçıyorsun diye.
Luffy adam akıllı kral haki felan kullanmadı. Gördüğümüz yıkıcılığından da eser yoktu onda. Star Gun 2. en güçlü saldırısı değil. O da yine uydurman.
Luffy'nin Kaido'ya karşı kullandığı teknikle Kizaru'ya karşı kullandığı bir değil. Deminden beri ağaca vurduğu etkide saldırı yapmadı diyon ama kullandığı teknik aynı teknik. Şimdi gelmiş Kizaru'ya bu tekniği kullandı diyon.