Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 368 81.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 83 18.4%

• Kullanılan toplam oy
    451
Karakterle ilgili bir sorunum yok, severim. Ancak One Piece communitysindeki en sıkıntılı fan topluluğuna sahip olduğunu söylemek gerek.

Geçmiş 10 bölüm boyunca başını topraktan çıkarmayan Garp haterlarının bu bölümden sonra -anlamsız şekilde- bir anda ortalığı velveleye vermesini nasıl yorumlasak... Alkışın olduğu yerde yuhalanmak da vardır. Garp gibi büyük bir karaktere yakışan da bu.

Insan, yaratilanlarin en şereflisi olarak tanitilir ancak Garpı düşünce bu genellemenin doğru olmadigi farkediliyor. Garp kadar karaktersiz, şerefsiz, onur yoksunu biri zor bulunur.

Kevin Carterı ve hikayesini bilen bilir, bilmeyen de ŞURDAN okusun, Garpla epey benzerliği var.

Bu eleman BM görevlisi bir fotoğrafçı, küçük kız çocuğu açliktan ölecek halde BM çadirinin oraya gitmeye calisirken öldü ölecek, arkasinda akbaba bekliyor, bu fotocu da yardim etmek yerine fotoğraf çekiyor.

Şimdi Garpa uyarlayin, WG, Roger ayagina supheli gördüğü masum bebekleri ve kadinlari öldürüyor Garp da seyrediyor. Adalar içindeki halklarla birlikte yok ediliyor, insanlar köle yapilip yürüyen merdiven sürdürülüyor, ırkları hastaneden alip köle yapip keyfi öldürüyorlar ve Garp tüm gücüne ve yetkisine karşın seyrediyor

Kevin ile Garp arasinda bir fark var. Kevin Garp gibi midesiz değil ve vicdan sahibi olduğu için birkac ay sonra vicdan yapip sorumlu hissedip intihar etmiş. OPta vicdan yapan Dragon aninda denizciligi birakiken aşagilik Garpta ne denizciligi birakacak ne de intihar edecek bir onur, gurur, vicdan, sorumluluk hissi yok.

1166. Bölümün adı ne? Yeni Masallar... Oda bile Garp ve Roger Haterlarına acımıyor. Uydurun bakalım yeni masallar, ağlamaya alıştınız nasıl olsa.
Bölümün adı içeriğiyle uyumlu.

Yazarın yeni masal dediği, Morgansin masallari nedeniyle garip halkın Garp hıyarını Kahraman ve en güçlü zannetmesi. :)

Ha bölümün içinde gerçekler de var tabi.

Sengoku: Sen itsin, hatta itoğlu itsin Garp

Garp: Hırrrrr Beni küçümseme Sengoku, ben En Büyük Köpeģim

Dragon: Denizcilerden ayriliyorum baba

Garp : hav hav

Dragon : Senden nefret ediyorum baba

Garp : hav hav

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık