Roger'ın sözünden ikisi denkmiş anlamını çıkarmak büyük bir başarı gerçekten.
Teşekkürler.Roger'ın sözünden ikisi denkmiş anlamını çıkarmak büyük bir başarı gerçekten.
Ben yanlışlıkla dahi Sengoku'ya oy vermiş olsam gider banlatırım kendimi 1-2 ay. "Ben kendimde değilim, biraz kafamı dinlemem lazım." derim.Teşekkürler.
Düşünsene Wb çıkıp Sengokuda "Bana Akainu ile momongayi gönder,bu acemiler çok güçsüz ." diyor.Saçma oldu dimi.Şimdi dön Rogerın söylediğine bir daha bak.Roger'ın sözünden ikisi denkmiş anlamını çıkarmak büyük bir başarı gerçekten.
O esnada mangayı okursan güzel bir rehabilitasyon olur evet. Sağduyu kazanıp sonunda "Yanlışlıkla doğru bir şey yapmışım." gerçeğini görerek gerçeklere bu şekilde dönmeyi başarmış olursun.Ben yanlışlıkla dahi Sengoku'ya oy vermiş olsam gider banlatırım kendimi 1-2 ay. "Ben kendimde değilim, biraz kafamı dinlemem lazım." derim.
1 tık degil direkt eşitlerdir. Sengoku o meyveyle bir kere yıkım tanrisina donusuyor. Az kalsa BB tayfayı komple oldurecekti. Oda' nin acikladigina gore kral hakide var. Bence denk olmamalari icin sebep yokBence gayet de denk olabilirler. Zaten başından beri bir ikili olmaları ve Sengoku'nun Filo Amirali olması gibi şeyler Sengoku'nun sadece bir fikir adamı olmadığını gayet gösteriyordu. Şimdi ise Roger'ın sözü var. Hadi Garp bir tık üstün olsun en fazla bu olur.
Hahahaha hala büyük başarı. Denk değiller demek Sengoku çöptür demek olsa haklıydın. :SDüşünsene Wb çıkıp Sengokuda "Bana Akainu ile momongayi gönder,bu acemiler çok güçsüz ." diyor.Saçma oldu dimi.Şimdi dön Rogerın söylediğine bir daha bak.
:SO esnada mangayı okursan güzel bir rehabilitasyon olur evet. Sağduyu kazanıp sonunda "Yanlışlıkla doğru bir şey yapmışım." gerçeğini görerek gerçeklere bu şekilde dönmeyi başarmış olursun.
İkisine de efsane diyor. Tabii ki güç olarak eşitler(!)Bugün öğrendim ki Beyazbıyık ile Rayleigh denklermiş.
Sağlam idi bu.Bugün öğrendim ki Beyazbıyık ile Rayleigh denklermiş.