Oldu reis siz kazanana kadar sürekli anket yapalım biz, bu ne böyleEk olarak; anketi yeniden açın bakalım neler oluyor
Oldu reis siz kazanana kadar sürekli anket yapalım biz, bu ne böyleEk olarak; anketi yeniden açın bakalım neler oluyor
Yazarın en güçlü dediği adamın fanlarını, hangi mantıkla ezdin usta? Anlatsana çırağına @FrostPale10 yıl önce bile kabadayı wb fanlarını akıl ve mantıkta ezmişiz ama fanlıkta asla geçememişiz.
Garp'çılar wb fanları gibi gözü kör fan değil ondandır. Hepsi objektif ve akıllarına yatana oy veriyorlar, hiçbir mantığa uymamasına rağmen kör göz fanı oldukları karaktere değil.
Garp fanları ne muhteşem bir topluluk!
Geçmiş sayfalarda tüm mesajlar duruyor, sana özel özet mi geçeyim, git okuYazarın en güçlü dediği adamın fanlarını, hangi mantıkla ezdin usta? Anlatsana çırağına @FrostPale
Güncel oylama yapılsın, hak yerini bulsun üstadım :dOldu reis siz kazanana kadar sürekli anket yapalım biz, bu ne böyle
Tek tek mesajını mı arayalım ustam? Yaz anlat. Hepimiz mantığını görelimGeçmiş sayfalarda tüm mesajlar duruyor, sana özel özet mi geçeyim, git oku
Güncel oylama yapılsın, hak yerini bulsun üstadım :d
Olum konuda duruyor işte, herkes de görüyor. ben sana sırf sordun yere durduk yere neyin özetini geçeyim. Haspama bakTek tek mesajını mı arayalım ustam? Yaz anlat. Hepimiz mantığını görelim
Ah ustam ah. Başkasında dene bunlarıOlum konuda duruyor işte, herkes de görüyor. ben sana sırf sordun yere durduk yere neyin özetini geçeyim. Haspama bak
Olum iki sayfa geriye gidip mesaj okumaya üşeniyorsun, laflara bak yaAh ustam ah. Başkasında dene bunları
Ustam ben garp>wb mantığını herkesin görmesini istiyorum niye tek tek arayalım Mantıklı olsa bir iki şey yazardın şimdiyeOlum iki sayfa geriye gidip mesaj okumaya üşeniyorsun, laflara bak ya