Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
Hastalığı gücünü azalttığı için garp Yener demiyoruz hastalığı yeri geldiğinde onu tamamen savunmasız bıraktığı için Yener diyoruz. Fair Play kapisirsa garp bilemiyicegim .)

Bu Rogeri durduramadi demekki Rogerdan gucsuz muhabbetini kim bulduysa baya inandirmis herkesi.
Sanki o donem herkes KK olma pesinde Marinede onlari engellemeye calisiyor.

İki korsan arasindan birisi KK olunca onlar denk ama denizci olan adam malup sayiliyor. Bu daha da guzel.

Alpamis

yazdığımı iyi okumadığını düşünüyorum.o yüzden madde madde yazayım.
1-garp bir marine işi korsanları yakalamak.adam rogerın peşinden koşmuş durmuş sonuç?roger kk.
2-ben zaten roger wbye üstünlük kurmuştur ki yara açabilmiş dedim.ama yenmesi için wbnin ölmesi şart.wb nin bayılıp kaybedebileceğine inanıyormusun?demek ki vs ya berabere kalmış yada birşekilde yarıda kalmış...
3-madem garp sağ,bizim wb ne? kopyasımı varda denizlere hüküm sürmeye devam etmiş?olan şey şu,garp ve sengokunun gücü yetmedi wb ve rogera ki ikiside istediğini elde etti bukadar basit.
4-akainuda ölümün eşiğine getirdi wbyi sonuç Wb kazandı.lucci ,croco, ve daha sayısız dövüşte ölümün eşiğine geldi luffy.kazanan kim dedin? eşit mi dedin yoksa
5-daha çapını tam görmediğin adamı mangakanın rogera söylettiği şeye dayanarak kazandırıyorsun ama mangakanın etiketi bastığı "Dünyanın En Güçlü Adamı" etiketine çok fazla takılmayın diyorsun.
1) Chinjao yaptığı durumu Roger'a yapıyordu ? Ki Garp'tan beklenir. Ayrıca WB'nin yenildiğini düşünmüyorsun ki benim yazdığım yoruma ters bir yorum yapmış olasın. Ben eğer Roger senin dediğin şekilde Garp'ı yendiyse Garp'ın bu zamana kadar öldürülmüş olacağını aynı vakitte diğer yendiği WB'nin de ölmüş olması gerekirdi diye söylüyorum. Anlatabildim mi ?

2) Sen pek tabi Garp'ın bayıltılarak yenilebileceğini düşünüyorsan aynı şekilde WB için de ben bunu düşünürüm. WB için bunları söyleyebiliyorsun. Roger'ın böyle söylediği bir ada için neden düşenemeyesin. Tek sıkıntı Garp'ın yenince Roger'ı öldürmek zorunda olduğunu düşünmen. Başından beri benim savunduğum ikisinin de tam anlamıyla yenişememesidir. Ya da bir şekilde vs leri son bulmuştur.

3) Akainu WB'yi ölümün eşiğine getirmedi. Akainu, Aokiji, Kizaru, Marine ordusu Koramiraller bombalar kılıçlar ve de en önemlisi Sengoku'nun oyunu ile AYARTILAN Squardo'nun babasını soktuğu kılıç ile ölümün eşiğine getirildi. Luffy'nin ölümün eşiğine kendinden güçlü rakipler tarafından getirildi ? Kendinden güçsüz bir rakiple karşılaşıp da gelmedi. Ne demeye çalıştın anlamadım ?

4) Büyük dövüşlerinini görmemiş olabiliriz. Ama Roger'ın ağzından övülen MF savaşında 3 Amiral ve Sengoku gibi denizcilerin bulunduğu ortamda sahip olunan en güçlü muhafımız diye nitelendirilen ve sahneye çıktığı sırada WB'nin adamlarına vaaz çektirtmek zorunda bırakan kişiden bahsediyoruz. Ayrıca Amiral Kizaru'nun durduramadığı adama tek yumrukla feleğini şaşırtıp hadddini bildiren yegane canavar bu adam.

Bu Rogeri durduramadi demekki Rogerdan gucsuz muhabbetini kim bulduysa baya inandirmis herkesi.
Sanki o donem herkes KK olma pesinde Marinede onlari engellemeye calisiyor.

İki korsan arasindan birisi KK olunca onlar denk ama denizci olan adam malup sayiliyor. Bu daha da guzel.
Senle aynı fikirde olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama kader işte. :D

Öyle bir söylüyorlar ki sanırsın korsanlar kralı olmak için geçilmesi gereken bir kapı var ve o kapıyı da Garp tutuyor. Roger orayı geçtiğine göre Garp engel olamamıştır ve Roger ondan üstündür. Mantıklarına kurban olduklarım. :D

Roger Garp'tan köşe bucak kaçmış, Garp da Roger'ı her fırsatta köşeye sıkıştırıp kavga etmiş. Artık o kavgalar nasıl bitmiş bilemiyoruz.

Alpamis

Öyle bir söylüyorlar ki sanırsın korsanlar kralı olmak için geçilmesi gereken bir kapı var ve o kapıyı da Garp tutuyor. Roger orayı geçtiğine göre Garp engel olamamıştır ve Roger ondan üstündür. Mantıklarına kurban olduklarım. :D

Roger Garp'tan köşe bucak kaçmış, Garp da Roger'ı her fırsatta köşeye sıkıştırıp kavga etmiş. Artık o kavgalar nasıl bitmiş bilemiyoruz.

Hüff basit yoldan açıklamak var sizin gibi neden kendimi açıklarken integral hesabı yapıyorum ki :D İşte bu çok katılıyorum.

Ya ikisi de ayağa kalkamayacak vaziyette bitmiş tükenmiş oluyorlardı. Ya bir şekilde vs bozuluyordu başka dış etmenler araya giriyordu. Ama hiç zannetmiyorum ki her defasında yenen Roger Garp'ı her seferinde sağ bırakıp bir daha arkasından kendisini zora sokturtacak fetişe sahip olsun :D

Neden oyle dedin ki. :(

Hüff basit yoldan açıklamak var sizin gibi neden kendimi açıklarken integral hesabı yapıyorum ki :D İşte bu çok katılıyorum.

Ya ikisi de ayağa kalkamayacak vaziyette bitmiş tükenmiş oluyorlardı. Ya bir şekilde vs bozuluyordu başka dış etmenler araya giriyordu. Ama hiç zannetmiyorum ki her defasında yenen Roger Garp'ı her seferinde sağ bırakıp bir daha arkasından kendisini zora sokturtacak fetişe sahip olsun :D
Büyük ihtimalle Roger fırsatını bulduğu an kaçmıştır tayfasının yardımıyla :a:

Neden oyle dedin ki. :(
Şu Doflamingo v Rocinante meselesinde birbirine epey uzak fikirlere sahiptik. :/

Denizcilerin işi ne ? Asayişi sağlamak, asayişi bozanları yakalayıp cezalandırmak. Eee mübarek, Roger dediğimiz adam, asayişi bozanların önde bayrak sallayanı değil mi ? Denizci Kahramanı sıfatıyla gezinen adam, Roger'ı hiçbir zaman yakalayamamış ve Roger'ın tüm NW'yi fethetmesini izlemiş. Nedir bundan çıkarılacak sonuç, var sen söyle ? Garp güçlü olduğu için Roger ondan kaçsa, o zaman nasıl NW'yi fethetmiş oluyor ? İkinci olarak hadi Roger yerinde durmayan adamdı, kendinden güçlü Garp'ı görünce kaçıyordu, Yonkolar mekanı belli insanlar ve Garp bu Yonkoların hiçbirisine mani olamamış, onların yükselişlerini izleyip koltuğa oturmalarını seyretmiş. Biraz resmin bütününe odaklanmak lazım, tek perdeden bakınca doğru sonuca ulaşamıyorsun gibi geliyor bana. :)

Oda bu seriyi Garp'ın tam gücünü göstermeden bitirirse harbi içimde kalır. Tek bölümlük bir fb bile olsa göstermeli.

Eğer olurda görürsek çoğu kişi yazmaya utanacak burada önceki dedikleri yüzünden.

Denizcilerin işi ne ? Asayişi sağlamak, asayişi bozanları yakalayıp cezalandırmak. Eee mübarek, Roger dediğimiz adam, asayişi bozanların önde bayrak sallayanı değil mi ? Denizci Kahramanı sıfatıyla gezinen adam, Roger'ı hiçbir zaman yakalayamamış ve Roger'ın tüm NW'yi fethetmesini izlemiş. Nedir bundan çıkarılacak sonuç, var sen söyle ? Garp güçlü olduğu için Roger ondan kaçsa, o zaman nasıl NW'yi fethetmiş oluyor ? İkinci olarak hadi Roger yerinde durmayan adamdı, kendinden güçlü Garp'ı görünce kaçıyordu, Yonkolar mekanı belli insanlar ve Garp bu Yonkoların hiçbirisine mani olamamış, onların yükselişlerini izleyip koltuğa oturmalarını seyretmiş. Biraz resmin bütününe odaklanmak lazım, tek perdeden bakınca doğru sonuca ulaşamıyorsun gibi geliyor bana. :)
deme öyle garp rogerla keyfine vs atıyordu ona engel değil ki :ehe:
arkadaş sonuç bu valla garptan nefret ettireceksiniz.mangaka rogerın ağzından söylettiği için Garp King, ama mangaka kendi, sengoku ve başkaları tarafından Wb ye "En Güçlü İnsan" dediği için yeterli veri değil sallayın gitsin diyorlar.arkadaş bunca şey varken sen böyle yok wb yi aslında alır ama o D. dersen mantıktan şüphe ederim.anladık garpı seviyorsunuzda bir görelim adam nedir ne değildir.üstte durmuş chinjao ya patığını rogera da yapıyordur diyor. en sevmediğim cümlelerden biriyle cvp veriyorum yav he he ...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık