Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
Garp n'aptı bacaksınız birinden tek yumrukla savaş dışı kaldı,wb öyle mi adam bir kılıç tokuşturuyor gök yarılıyor,garp anca hentbol oynasın,

@cenk üye
Wb'ye bir kere vurmuş şamarı,denizcilere her allahın günü vurmuş şamarı
Adam korsan denizde gitsin linlin'e mi asılsın denizde bir tek öyle aile kurulurdu bazıları gibi ailesini denizcilere tercih etmiyor :p
Ula dalgamı geçiyon :/ Luffynin azına vursa ailesi diyorsunuz vurmayınca bacaksızdan dayak yedi haha. Wb kılıç tokuşturmaya devem etsin anca kılıç tokuşturur zaten başka bi işe yaramaz. Luffy gil savaşa dahil olmasa 50 kere öldüydü ace.

Wb'nin ne onursuzluğu gördün ki o kadar onur sahibi olsun diyorsun,onur sahibi olan adam yetiştirdiği evladını ve kendi torununu, lakabı kızıl köpek olan birine hem de ailesinin fertlerini öldürmeye giderken, seyirci kalmaz,garp onurlu adam şimdi allah var
Ciddi misin ?

Wb'nin ne onursuzluğu gördün ki o kadar onur sahibi olsun diyorsun,onur sahibi olan adam yetiştirdiği evladını ve kendi torununu, lakabı kızıl köpek olan birine hem de ailesinin fertlerini öldürmeye giderken, seyirci kalmaz,garp onurlu adam şimdi allah var
Kim onurlu onu tartışmıyoruz burda. Eğer bir zamanlar savaştığım adam elde ettiği şeyi benle paylaşmaya çalışırsa ben onurumla bunu reddederim.
Garp Ace kurtulsun diye elinden geleni yaptı. Eğer Ace kurtulmasın isteseydi platforma yaklaşabilecek adam yoktu o alanda.

Nefessiz yazıyor bende anlayamadım.

@Tyrion
Asıl siz benle mi dalga geçiyorsunuz,denizciler oraa garp'a güveniyor arkamızda kahramanımız var diyor,savaşı kazandık diyor,sonra velet'in birine tek yumrukla helak oluyor,garp savaşta taraf bile tutamadı iki arada kaldı erkek adam tereddütte kalmaz tarafını seçer,denizcileri tutacaksa luffy oradan geçmeyecek he korsanları tutacaksa marcoya da engel olmayacak
Harbi komik ama şu yazdıkların :/ "garp ne yaptı adalet adalet dedi,başkaların ailelerini koruyacağım diye kendi ailesinden oldu" bunu kuzenin yazdı heralde çok çelişiyor yoksa şimdiki yazdıkların ile :/

Kardeşim o zaman o kadar onurda olsun yazmayacaksın önce onu düzelteceksin,
Tyrion verdiğim cevabı oku :S
Ne alaka. O kadar onuru olsun demek illaki,bir onursuzluk yaptı bunu yapmasın bari demek mi?

Dünyanın en güçlü adamı 3 amiralin 2 sine çizik dahi atamıyor 2 tane sağlam vurduğu da 5 dakika sonra teröre devam modunda.

Wb nede olsa dünyanın en güçlü adamı herkesi yener.

Öyle değil bak luffy aklını kullandı daha ergen çocuk, işiyle duygularını karıştırmadı,dedi dedem olabilirsin ama amacım senden daha kutsal vurdu indirdi,garp gelmiş 80 küsür yaşına luffy kadar aklı yoksa gitsin köyüne
Edit:Zaten köyüne gitti ahahahhaha
Şimdi garp orda luffye geçme izni vermedi bi tane vurdu indirdi. Ne derdin ozaman gerçekten merak ediyorum :/ Helal olsun garpa torununa bile vurdu yapıştırdı betona mı ? yoksa allah belasını versin aile sevgisi 0 şeref yoksunu bunak mı ?

Beyazsakalın yaşlanmış, hastalanmış ve ağır yaralanmış hali ile Gol D. Roger'ın hali bir tutulmuyor değil mi ? Yoksa ben mi yanlış anladım. :)

Hastalık ve yaşlanma halleri biraz bana küçümseniyor gibi geliyor. Gol D. Roger hastalandığı için öleceğini anladı ve devam edemedi, en sonunda kendini denizcilere teslim ederek idama razı oldu. Rayleigh ise yaşlandığı için amiral Kizaru karşısında ter içinde kaldı ve zorlandı. Beyazsakal hem hasta, hem yaşlı hemde yaralı halde dövüştü, ve mükemmel bir savaş çıkardı bana göre. Bu adama saygı duyulur. :)

Garp ile ilgili ise şöyle bir algı varsa bence yanlış olur; Garp'ın yaşlanma sorunu yok, Wb gibi zorlanmaz. Bence böyle birşeyi söylemek, Rayleigh gibi bir örnek varken pek mantıklı değil. Bildiğiniz gibi Rayleigh ilk saldırısında Kizaru'nun yanağını çizmeyi başardı ve biraz kanattı, ancak dövüş devam edince yavaş yavaş yorulmaya başladı. Garp'ın Marco'ya attığı yumrukta son derece etkiliydi, Marco'yu kanatamasada yere yapıştırdı ve yanağında iz bıraktı. Ancak verdiğim örneğe istinaden, tek hamlelik bir veri pek sağlıklı değil. Nitekim tek hamleye bakacak olursak Rayleigh'in Kizaru'yu yenmesi gerekirdi ama öyle olmadı. Marineforddaki Garp'ın da dövüş ilerledikçe yaşlılığını hissedeceğini düşünüyorum. Ancak Garp'ı sadece tek hamle yaparken gördümüz için kafamızda onun hiç gücünün düşmediği şeklinde bir imajı kalmış olabilir. :)

Tartışmayı baştan sona okumadım ama kim daha onurlu tartışması tamamen boşuna çünkü bir tarafta zaten onur diye birşey yok.Köpek maskesiyle dolaşan,hükümete köpek gibi sadık anca havlamasını bilen (Havlayan köpek ısırmaz) adamla Beyazsakal gibi bir onur abidesi karşılaştırılamaz.

Adamın anıtı bile var gidip çelenk bırakıyorlar.Heykel gibi öldü adam heykelinin dikilmesi lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık