Sorgulasan zaten Garp'ın alcagını görürdün.WB derim sorgulamam bile
sen sorguladığın için yanlış sonuca ulaşmıssın derim bende önünü alamayız değil mi oradaki sorgulamaktan kasıt kesinlik bildiren bir ifade o kadar üstündür wb diyorum ben daha açık bir şekilde nasıl ifade edeyim bilemedim şimdi.Sorgulasan zaten Garp'ın alcagını görürdün.
Anladım ne dedigini cümlen farklı yere cekiliyordu bende cekeyim dedim.sen sorguladığın için yanlış sonuca ulaşmıssın derim bende önünü alamayız değil mi oradaki sorgulamaktan kasıt kesinlik bildiren bir ifade o kadar üstündür wb diyorum ben daha açık bir şekilde nasıl ifade edeyim bilemiyorum.
Wb'nin de söylediği gibi sonsuza kadar en güçlü kalmayacak bu adam,ki zaten Mf'de de en güçlü halinde değildi bence.Dünyanın en güçlü adamının anketi kaybetmesi epey garip.
Anket WB vs Dragon olsaydı bu sonuca pek şaşırmadım doğrusu,ama yaşlılık vesaire gibi faktörler Garp içinde geçerli. Adamın kendisi bile MF'deyken en güçlü dedi.Wb'nin de söylediği gibi sonsuza kadar en güçlü kalmayacak bu adam,ki zaten Mf'de de en güçlü halinde değildi bence.