Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
Yalnız o yazdıklarının buradaki "güç" kavramıyla ilgisi yok, "zor - yapması kolay olmayan" manasında ele almış sözlük güç kelimesini,
"bu devirde üniversiteyi kazanmak çok güç" gibisinden..
Üstteki mesajda yanıtı yazdım zaten sen irek olarak Fiziki anlamda istediğin denklemi almışsın bende sözlük anlamında 1incil anlamını aldım.

Konu açılırken saglıklı Wb diye belirtilseydi Wb önde olurdu bence.Genel olarak Wb'nin tek bir kalp atagı ile kaybedebilecegi söylenmiş.Eger saglıklı Wb diye belirtilseydi daha güzel ve çekismeli bir anket olurdu.

bende diyorum niye bu konu patlamış meğer redteror-aka: en azılı antifan garp- burdaymış :D
Bari sen yapma ne dedim ben burda Garp'a :)
Garp'ın yapıpda WB'yi yenebileceği herhangi bi hareketi yok adamın zaten ciddi bir kavgası mücadelesi bile yok, Gösterilmedi azıcık ucundan Shiki vs Garp+Sengoku var ordada grup işi.
Ama ben Garp fanlarına hayran kaldım yani adam pek bişey göstermeden WB'ye fark attı azıcık ucundan bi vs falan yapsa DC vs Garp açaçaz süperman tek başına kesmez :good:

Üstteki mesajda yanıtı yazdım zaten sen irek olarak Fiziki anlamda istediğin denklemi almışsın bende sözlük anlamında 1incil anlamını aldım.
Yani yazdığın sözlük anlamından ne anlamamız gerekiyor,

a dur ben söyleyeyim "hiçbir şey" çünkü tamamen olayla alakasız bir tanım..

O değilde millet pazarlık yapmak zorunda kalıyor Garp yenerciler olarak hani onların gönlünü almak için Garp yaşlıyken yenerde gençken tabikide Wb muhabbetleri falan:D Kesinliğine kurban olduklarım Wb'nin hertürlü gençken yeneceğini düşünüyor hani karşısındaki adam kendisinin yenemediği kafam kadar yara aldığı bir adamla birbirlerini nerdeyse öldürecek kadar denk güçte iken(çıkıp denklik eşitlik farklı şeyler gibi kafa yapıcı şeyler söylemeyin benden öte olsun o açıklamalar keza gülüyorum) kalkıp o yener demek bu kadar kesin bir şekilde çok enteresan. Wb'nin Garp''tan herhangi bir üstünlüğünü görememekle birlikte, Roger ve Garp ile arasındaki açığı kapatmak için DEPREM meyvesine ihtiyaç duyduğunu düşünen bir şahsiyet olarak gençliklerindeki vsleri berabere biter diyorum ha biri yeneceksede bunu dövüşün sebebi belirler Garp Marco'yu öldürse mesela Wb yener, Wb Garp'ın bir yakınına zarar verse Garp yener gibi. Yaşlı hallerinde ise tartışmasız Garp diyorum
Konuyu açan arkadaş "WB'yi meyvesiz kabul edelim" veya benzeri bir şey demiş ki, neden böyle bir yaklaşım getiriyorsun anlayamadım..?

Bari sen yapma ne dedim ben burda Garp'a :)
Garp'ın yapıpda WB'yi yenebileceği herhangi bi hareketi yok adamın zaten ciddi bir kavgası mücadelesi bile yok, Gösterilmedi azıcık ucundan Shiki vs Garp+Sengoku var ordada grup işi.
Ama ben Garp fanlarına hayran kaldım yani adam pek bişey göstermeden WB'ye fark attı azıcık ucundan bi vs falan yapsa DC vs Garp açaçaz süperman tek başına kesmez :good:
Tabiki de kesmez. Ne yani sen şimdi ciddi ciddi süperman adı verilen donunu taytını üzerine giymiş bir adamın Garp'ın yumruğundan sonra ayağa kalkabileceğini mi düşünüyorsun?

Not: Shiki vs Garp+Sengoku var diyorsunda adamın ağızını burnunu kırmışlar hacı şimdi. Bizimkilerde bir hasardan bahsedilmedi. Adam gelmiş mekan basmaya tek başına. Ağızını burnunu kırmışlar. Lise basmaya gelen çocuklar gibi olmuş sonucu yani. Garp neyse de Sengoku teke tekde o adamı öldürürdü Garp durdurmuştur bence Sengoku'yu yapma yeter bu kadar diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık