Aslında fena bir kardeşimiz değilsin he.Bildirimlerde like görünce bir şaşırmadım değil. Dedim başka bir Sky mı bu.

Aslında fena bir kardeşimiz değilsin he.Bildirimlerde like görünce bir şaşırmadım değil. Dedim başka bir Sky mı bu.
Sakazuki>Yaşlı Garp>Yaşlı WB
Like atmakla olmaz. Sahalarda görelim seni. Wb övüp Garp göm.Aslında fena bir kardeşimiz değilsin he.![]()
Sakazuki neden yenemedi Wb'yi o zaman?Sakazuki>Yaşlı Garp>Yaşlı WB
Garp’ın gömülecek taraflarını gömüyorum da bu karşılaşmada gömecek durum yok. Mesele güç kıyasıysa daha güçlü olan Wb.Like atmakla olmaz. Sahalarda görelim seni. Wb övüp Garp göm.
WB’nin ölmesinin en büyük etkeni Akainu. Akainu’nun WB’ye verdiği hasar, kendi aldığı hasarından fazla. Orada düştü diye yenilmiş olmuyor. Bilincini kaybetse zaten ölürdü denizde.Sakazuki neden yenemedi Wb'yi o zaman?
Güncel Sakazuki = Prime Garp
Hasar vermek ayrı,dövüşü kazanmak ayrı.O dövüşün galibi Beyazsakaldı zor olsada kazandı,Sakazuki'yi yerin dibine yolladı daha ne yapacak kazanması için ? Üstüne Teach'i de yendi demek ki hala gücü vardı.WB’nin ölmesinin en büyük etkeni Akainu. Akainu’nun WB’ye verdiği hasar, kendi aldığı hasarından fazla. Orada düştü diye yenilmiş olmuyor. Bilincini kaybetse zaten ölürdü denizde.
YavaşGüncel Sakazuki = Prime Garp
Seri sonu Sakazuki > Prime Garp