@Hakuba-EneL Wikia'da yazan her şey kesinlikle doğru denilemez manga numarası vermedikçe. Rüzgar olayı kesin açıklanmadı seride.
@Daredewill Tamam
@Daredewill Tamam
Mangada açıklanmadıda görünen köy kılavuz istemez@Hakuba-EneL Wikia'da yazan her şey kesinlikle doğru denilemez manga numarası vermedikçe. Rüzgar olayı kesin açıklanmadı seride.
@Daredewill Tamam
Cümleyi değiştirip düşünülmektedir yazdım Ben de biliyorum rüzgar ile ilgili bir şeyler çıkacak da kesinleşene kadar bekleyeceğiz artık.Mangada açıklanmadıda görünen köy kılavuz istemez
Roger iki tane kılıca öldü.Wbye denizci kaptanları hasar verebiliyordu,Garpı morgan kesti,Şenks balığa kol verdi.Bunlar doğuştan gelen farklılıkları olmayan adamlar.Bir tanesi Kk,bir tanesi Kk dengi, keza diğerinin de Kk dengi çıkacaģı yüksek olasılık.Şenks ise yonkou.Amiraller keza hasar alabilir vaziyette.Düşünüldüğü gibi denizcilerden çıkma biri ise amiraldir. 3 tip haki + meyve. Yani Amiral zirvesi gibi duruyor. Ama bir Yonkou çıkmaz. Her Yonkou'nun doğuştan gelen farklılıkları birer avantaj gibi gözüküyor. Garp'ın meyvesi olan adamdan anormal bir doğuştan güç beklemiyorum.
Aynı şey işte yine rüzgarı kontrol etmiş oluyor. Ekstra diğer yetenekleride oluyor.Dragon'un meyvesi rüzgarı kontrol değil de havayı kontrol etmesine olanak sağlayan bir meyvedir. Havayı kontrol edersen rüzgar da çıkarırsın şimşek de. Luffy, Lg' de idam sehpasında iken öncesinde Nami bulutlardan behsediyor, ardından idam sehpasına şimşek çakıyor, daha sonrasına güçlü bir rüzgar geliyor. Eğer havayı kontrol edersen hepsini yapabilirsin. Şu videoadakine benzer bir şeyler olur:
Bu seri tüm dünyanın 4 azılı korsan yani Yonkou'ları nasıl yenebileceği üzerine düşünülmüş. Onları geçen tek kişi Roger.Roger iki tane kılıca öldü.Wbye denizci kaptanları hasar verebiliyordu,Garpı morgan kesti,Şenks balığa kol verdi.Bunlar doğuştan gelen farklılıkları olmayan adamlar.Bir tanesi Kk,bir tanesi Kk dengi, keza diğerinin de Kk dengi çıkacaģı yüksek olasılık.Şenks ise yonkou.Amiraller keza hasar alabilir vaziyette.
Seride zaman atlaması öncesi absürt vücut yapıları yoktu.Yani serideki herkes "insan" gibiydi.Lakin zaman atlaması sonrası önce dressrosada balta kıran lavuk çıktı vücudu ile.Bmnin ise doğuştan fiziksel olarak demir balon şeklinde doğduğu açıklandı.Kaidonun da bu şekilde çıkması olası.Kimbilir daha neler çıkacak.Germanın olayı mutasyon olduğundan hoş görülebilir bir nebze.Zaman atlaması öncesi tek doğuştan farklı diyebileceğimiz kişi Teach.Onun da iki meyve olayını yediği yami yami meyvesine yoranlar var.
Yukarida saydığım kişilerin doğuştan farklılığı olmamasına raģmen zirveye çikmış kişilet.Yani yonkoular doğuştan farklı,Garpın çocuğunun seviyesi yonkou olamaz görüşü sence de biraz farazi deģil mi.