Tayfanın sahip olduğu plot armoru gözden kaçırıyorsun.Bütün bu dediklerin normal şartlar altında kabul edilebilir şeyler olsa da bu derece pasifliği açıklamıyor işte. Adam güçlüyse ve 20 yıl uğraşmışsa bu kadar saklanmanın kaçmanın mantığı yok. Çünkü zaten çekeceği dikkati çekmiş üstüne. Bir şey yapması, bir yere gitmesi gerekiyorsa ve istiyorsa yapar. Yapabilmeli.
Marineford örneği verildi orada.
Luffy girdi, 3 amiralli yerde ortalığı dağıttı çekti gitti.
İmpel Down dendi. Adam koca bayraklarını yaktı. Daha ne yapsın. Bu mafyalık mıdır, kendi varlığını tehdit eden örgüt müdür?
Kurumlar dokunulmaz değil. Elin haki bilmeyen oğlanı yanında 10 kişi bile olmadan neler yapıyor da hala hayatta.
Dragon neden hiçbir şey yapmaya cüret edemiyor?
20 yılda anca Reverie baskınını gördük. Onda da ne başaracakları muamma.
"Kalksın her şeyi bitirsin" demiyorum ama bir şey görelim. Bir başarı, bir aksiyon, bir omurga görelim.
H*lkları örgütlemesi gerekiyor ki yanındaki yoldaşlarının sahip olduğu güçler ortada. Wg'nin sahip olduğu güç 4 yonkoyu da aşıyor yalnız. Öyle oraya girdim buradan çıktım gibi bir hareket alanı d*vrimciler için neredeyse imkansız. Ki buna rağmen kalkıp Mariejois basıp savaş ilanı verecekler.
Minimum hata ile yol alması gerekiyor ve duygusal davrandığı her an yapacağı d*vrim için büyük tehlike arz ediyor.