Bende tarih de filo amirali olan köpek hatırlamıyorum ama one piece de var.Takılma böyle küçük detaylaraKaşsız adamdan devrimci falan olmaz. Bak mesela devrimcilere. Ortak özellikleri ne?
![]()
![]()
![]()

Bende tarih de filo amirali olan köpek hatırlamıyorum ama one piece de var.Takılma böyle küçük detaylaraKaşsız adamdan devrimci falan olmaz. Bak mesela devrimcilere. Ortak özellikleri ne?
![]()
![]()
![]()
Reis masumları kurtarma iradesiyle haki patlaması yaşamış, bütün potansiyelini anında açmış10 dourikiden devrimciliğe diye ayrı manga çıkar bunun hayatından, ulan nasıl bir meyve yedinde bu kadar güçlendin.![]()
Bilemiyorum bana baya ezik 10 douriki denizci havası verdi dragon şahsen.Reis masumları kurtarma iradesiyle haki patlaması yaşamış, bütün potansiyelini anında açmış
Şu an öyle ama bir şeyler yaşayacak ileride.Bilemiyorum bana baya ezik 10 douriki denizci havası verdi dragon şahsen.![]()
İyide şu Dragon Zoro yada belkide Luffyle yaşıttır, peki soruyorum sana hiç yakıştımı bu eziklik ona.Şu an öyle ama bir şeyler yaşayacak ileride.