Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 296 78.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 82 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    378
çok büyük adamdır dragon, devrimcilerin hepsi öyle ideolojilerini çok beğeniyorum one piece'ye de bunun gibi bir örgüt yakışırdı.
ideolojik olarak evrenin en kaliteli adamıdır. Devrim için kendini çoksevdiği oğlundan uzak tutmuş çocuğunu babsına emanet etmiş sabo gibi bi karakterin örnek aldığı kişi adam olması onu geçtim yanındaki dandik devrim ordusuyla koca hükümete meydan okuması gibi etkenler bu adamı serinin en büyüklerinden yapar.
dragon: ...

ideolojik olarak evrenin en kaliteli adamıdır. Devrim için kendini çoksevdiği oğlundan uzak tutmuş çocuğunu babsına emanet etmiş sabo gibi bi karakterin örnek aldığı kişi adam olması onu geçtim yanındaki dandik devrim ordusuyla koca hükümete meydan okuması gibi etkenler bu adamı serinin en büyüklerinden yapar.
dragon: ...
Katılıyorum ama daha çok ön planda olması gereken bir karakter seride o kadar fazla işlenmiyor

Katılıyorum ama daha çok ön planda olması gereken bir karakter seride o kadar fazla işlenmiyor
yazar ufak ufak sadece devrimcilerin hareketlerini analtıyor bize dragonu detaylı göstermiyor ne yazıkki oysa hiçde boş durmuyor devrimciler marry goıse a giden erzak gemilerini vurup kutsalları aç bırakıyorlar hükümeti yavaş yavaş çevreleyip krallıkları tek tek indiriyorlar şuan devrim ordusunda yıldızı parlayan sabo bile doğru düzgün ekran süresi almıyor dragonu masa başı adamı yapmış gibi yazar ne yazıkki finalde çok büyük şov görücez dragon sahneye indiği zamanda kimse ehemmiyette kalamayacak tanrı vadisinde kutsalların kölelere yaptığı oyunu dragonda kutsallara yapar umarım dişe diş kanakan. :mincika:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık