Luffy annesine çekmişO dediğinden Luffy çıkmazdı sanki be.
Luffy annesine çekmişO dediğinden Luffy çıkmazdı sanki be.
Sakazuki'den kesin Ray'den de muhtemelen daha güçlü çıkacak. Fena güçlü bu adam bana öyle geliyor.Bu adamın seride bir Sakazuki, Kara sakal seviyesinde olmasını umuyorum. İnşallah çok güçlü çıkar. Manevi oğlu Sabo için amiral falan öldürsün de keyiflenelim.
evini bırakıp arkasına bakmadan kaçan adamdan fazla beklenti..Sakazuki'den kesin Ray'den de muhtemelen daha güçlü çıkacak. Fena güçlü bu adam bana öyle geliyor.
Video yapsana Dragon özel çalışma.evini bırakıp arkasına bakmadan kaçan adamdan fazla beklenti..
Sakazuki'den kesin güçlü olan adam Ray'in canına okur ne diyon gene yahu Saka'yı yenebilecek tek sağ kol vardı o da WB'ydi.Seri sonu Zoro da o yolun yolcusu olur.Sakazuki'den kesin Ray'den de muhtemelen daha güçlü çıkacak. Fena güçlü bu adam bana öyle geliyor.
Amiral az gelir ona. Amiralle doyacak olsa, koca hükümete kafa tutmazdı.Bu adamın seride bir Sakazuki, Kara sakal seviyesinde olmasını umuyorum. İnşallah çok güçlü çıkar. Manevi oğlu Sabo için amiral falan öldürsün de keyiflenelim.
Bütün evleri kurtarmak için, bir evi feda etmiş(o da kendi evi) , çok mu?evini bırakıp arkasına bakmadan kaçan adamdan fazla beklenti..
öyle bir maksadı olsa peşindekini indirmesi yeterince evi kurtarırdı zaten, olmayan amaçlar yazmayalım karakterlere :dBütün evleri kurtarmak için, bir evi feda etmiş(o da kendi evi) , çok mu?