Hayır bir de işin daha komik yanı, yıllardır devrimci diye gezen bu vasıfsız değil, bu uğurda kenara attığı evladı ve evladının arkadaşları dünya hükümetini yıkacak büyük ihtimal... yazık acıyorum bu adama...
Dur daha reisin show zamanı gelmedi hele bi gelsin dünya hükümeti kaçacak delik aricakHayır bir de işin daha komik yanı, yıllardır devrimci diye gezen bu vasıfsız değil, bu uğurda kenara attığı evladı ve evladının arkadaşları dünya hükümetini yıkacak büyük ihtimal... yazık acıyorum bu adama...
Umarım öyle olur... şu anlık sadece uzaklara bakıyor boş boşDur daha reisin show zamanı gelmedi hele bi gelsin dünya hükümeti kaçacak delik aricak
Dediğim gibi en büyük devrimi LuffyHayır bir de işin daha komik yanı, yıllardır devrimci diye gezen bu vasıfsız değil, bu uğurda kenara attığı evladı ve evladının arkadaşları dünya hükümetini yıkacak büyük ihtimal... yazık acıyorum bu adama...
Serinin beklenen tüm isimleri öyle. Seriyi Oda yazıyo yapçak bi şey yok. Shanks bile sadece gazete okuyoUmarım öyle olur... şu anlık sadece uzaklara bakıyor boş boş
Valla beli kuvvetliymiş... Roger KK olsun diye çocuk yaptı ama olmadı, bu sadece olsun diye yaptı büyük ihtimal ama çocuk her şeyi yapıyor sjjssjDediğim gibi en büyük devrimi Luffy
Yani doğru... benimde beklentim var ama Dragon hepsinden daha silik şu anSerinin beklenen tüm isimleri öyle. Seriyi Oda yazıyo yapçak bi şey yok. Shanks bile sadece gazete okuyo
Luffynin kazayla olma ihtimali geldi şuan aklıma. Bu çocuğun terk edilmesini de açıklarValla beli kuvvetliymiş... Roger KK olsun diye çocuk yaptı ama olmadı, bu sadece olsun diye yaptı büyük ihtimal ama çocuk her şeyi yapıyor sjjssj
Yani doğru... benimde beklentim var ama Dragon hepsinden daha silik şu an