ryuzakil8'in yazdıkları değilde benim söylediklerim mi ' Boş konuşmak ' oluyor? Arkadaşın bu konudaki ve diğer konulardaki postlarına bakarsan işin dalgasında olduğunu anlarsın. Herkes istediğine inanır bu konuda birşey demiyorum zaten. Şöyle açıklıyayım. Mihawk bu zamana kadar haki kullanmadı. Ama bu hakisi olmadığı anlamına gelmiyor. Hakisi olduğuna inanılabilir ama Sabo'nun öldüğü açıklanmış. Elde gözle görülür bir bilgi var.Boş konuşma. Herkes istediğine inanır. Ben sabo'nun öldüğüne inanmıyorum. Seri bitene kadar görmezsek inanırım anca. Herkes istediğine inanır.
Serinin 500. bölümünde Sabo diye bir karakter çıkıyor. Ace ve Luffy ile kardeşten farksızlar. Ace ve Luffy'nin sergilediği başarılar belli, güçleri belli. İnsan ister istemez bu karakterden de birşeyler bekliyor. 10 bölümlük bir karakter olmamalı diye düşünüyor. Bende Sabo'nun ölmediğine inanıyordum. Ancak Oda'nın, Sabo'nun öldüğünü açıkladıgını öğrenince o inancımı kaybettim.
Bu Oda, dur ben Sabo öldü diyim ama 300 bölüm sonra bir yerden çıkarıyımda izleyicileri şaşırtayım diye düşünmemiştir büyük ihtimalle.