O komutanlardan sonra beklentileri düşürdü. Senin Sabo gibi bir sağ kol ve Kuma gibi isimlerden sonra onlar pek yakışmadı. Arada arka planda çizdiği isimler vardı, onlar bile bu komutanlardan iyiydi. :/
Bu ne ki? Komutanları ne olsunO komutanlardan sonra beklentileri düşürdü. Senin Sabo gibi bir sağ kolun var, Kuma gibi isimlerden sonra onlar pek yakışmadı. Arada arka planda çizdiği isimler vardı, onlar bile bu komutanlardan iyiydi. :/
Bak güzel lakap buldun haaa. Reverie sırasında açılan konular "Dragon Reverieyi basınca kaç tane amiral gorosei alır". Hayal kırıklığı da yasayamiyorsun kekem. Yuvarlak masada kızlarla çay içiyor adam. Solda kızlar var diye solcu olmuş ellamDragon DEİST(dünyanın en iyi sopa tutucusu) olsaydı Vista ile kılıç tokuşturmak derdim.
Aman diyelim hayallerimiz beklentilerimiz boşa mı çıkçak...Bu adam bir daha çıktığında ölü olarak çıkar.
Sabo > devrimcilerBu ne ki? Komutanları ne olsun
Bu adam hakkında nötrm yani bir beklentim de yok, Foxyden bile daha çok beklentim var .Aman diyelim hayallerimiz beklentilerimiz boşa mı çıkçak...
Bu eski resim ondandır. İllaki bunun da günü gelecek. Seri yavaş ilerliyorsa Dragon'un suçu ne?Bu liste bozuk. En tepede şelalenin olması gerekirdi.