İcraatsız. Ama Luffy'nin dedesi diye Garp yücelten Oda yonko seviyesi olarak çıkaracaktır karşımıza.
İcraatsız. Ama Luffy'nin dedesi diye Garp yücelten Oda yonko seviyesi olarak çıkaracaktır karşımıza.
AgshshdhdhdsFbsinde düşünerek çıkacağı için toei bile batıramaz xd
ahaha ramiz karaeski gelmiş hoşgeldinYargılayanların düğmesi olmaz reis,kimsenin önünde ilikleyemesinler diye.Eleştirenlerin r'si olmaz reis,eleştirmekten imtina etmesinler diye.Peki sen düşün reis,dragon gömülürse kafamı nereye gömerim diye.
Oden alır miydı sence dragon'uBilindik icraatleri şunlardır;
Sürekli Uzaklara bakmak.
Sürekli Robini sormak.
Sürekli özlü sözler söylemek.
Adamlarını binek olarak vermek.
İlerde umarım şanına yakışır şeyler yapar ama şu anlık kötü bir durumda.
AlamazOden alır miydı sence dragon'u
Ben de iyi şeyler düşünmek istiyorum ama 1000 bölüm oldu daha bir icraatını göremedik.Bilindik icraatleri şunlardır;
Sürekli Uzaklara bakmak.
Sürekli Robini sormak.
Sürekli özlü sözler söylemek.
Adamlarını binek olarak vermek.
İlerde umarım şanına yakışan şeyler yapar ama şu anlık kötü bir durumda.
Aynen öyle fandaş boş boş oturuyor. Şu an sadece beklentiden ibaret bir karakter bakalım ne olacak. Böyle boş çıkarsa iyi gömülürBen de iyi şeyler düşünmek istiyorum ama 1000 bölüm oldu daha bir icraatını göremedik.
Ben de gömerim şahsen. Gömülmeyecek gibi olmaz çünkü o an. Hani dediğin gibi bilmeyen Dragon'un serinin en romantik adamı zannedebilir. Uzaklara dalmalar ve RobinAynen öyle fandaş boş boş oturuyor. Şu an sadece beklentiden ibaret bir karakter bakalım ne olacak. Böyle boş çıkarsa iyi gömülür
Aynen öyle. Şu an resmen gençleri kullanıp, kendi hiçbir şey yapmadan işin kaymağını yiyen adam modunda. Kutsallar kumaya biniyor kendi Robin diyor. Artık ağırlığını koymalı tabi bir ağırlığı varsaBen de gömerim şahsen. Gömülmeyecek gibi olmaz çünkü o an. Hani dediğin gibi bilmeyen Dragon'un serinin en romantik adamı zannedebilir. Uzaklara dalmalar ve Robin