Aynen. Kid de seriden çıktı gitti. Hiç kimse hatırlamıyor bile.Mihawk için ne düşünüyorsam bunun için de aynı.Seriden çıkarsan sırıtmaz.
Aynen. Kid de seriden çıktı gitti. Hiç kimse hatırlamıyor bile.Mihawk için ne düşünüyorsam bunun için de aynı.Seriden çıkarsan sırıtmaz.
Kid rakip kotasından dolayı bir ihtiyaç daha çok.Yoksa çıkartsan hikayeye etkisi olmaz.Ben sevdiğim karakteri yüceltmem dostum.Bana fanı olduğum karakterlerin üzerinden gelerek yanlış bir yol izliyorsun.Aynen. Kid de seriden çıktı gitti. Hiç kimse hatırlamıyor bile.
Kahkaha attımBir babasına bakıyorum, korsanlar kralıyla defalarca kez dövüşmüş. Rox'u tokatlamış geçmiş.
Bir oğluna bakıyorum, Shichibukai avcısı. On yedi yaşında Enies Lobby'i ve Impel Down'u bastı. Bu yaşında Yonkoular ile güreşiyor.
Ve bir de kendisine bakıyorum..
Dragon homofobik değil.....Başka bir tipik devrimci örneği olarak, hiçbir iş yapmadan diğer insanların yaptığı tüm zor ve pis işlerin üstüne konup kendisi kahraman olacak.
Devrimciler homofobik mi olurduDragon homofobik değil.....
Çe reyiz trans bireyleri adam olmaları için taş ocaklarına sürmeyi falan planlıyordu, yamulmuyorsam.Devrimciler homofobik mi olurdu
Ivankov diğer 4 komutandan daha önemli deniz olan GL komutanıIvankov gibi, Kuma gibi adamları varken boş beleş elemanları komutan yaptığı an gözümden düşmüştü bu vasıfsız.