Oy değişebilirsin.@Smoker , Reis oyumuzu değiştirsek ya? Askeriyim filan demişim buna ben.
Oy değişebilirsin.@Smoker , Reis oyumuzu değiştirsek ya? Askeriyim filan demişim buna ben.
Eyvallah bir an utandım kendimden ya.Oy değişebilirsin.
Bunlar bir takım uydurmalardır.Fikir adamı. Devrim ayağına Robin'i de iyi götürdü. 9 ay sonra korsan macerası devam ederse gemide iki kardeş olabilir. Tabi o kardeşe de gene Garp reis bakar artık.
Robin 2 yıl sonraki duygusal halleri neden ortaya çıktı sanıyorsun sen? Çizim ejderhaya ağladı yahu kadın.Bunlar bir takım uydurmalardır.
Onun sebebi Robin'in artık kendini rahat ve mutlu hissetmesi. Önceden hep yalnızdı, sürekli tehdit altında ve mutsuzdu. Şimdi tayfa sayesinde iyileşti ve gerçek Robin'i görmeye başladık. Sadece ejderhaya değil, garip garip şeylere tepkiler veriyor. Wano'da da oldu hatta.Robin 2 yıl sonraki duygusal halleri neden ortaya çıktı sanıyorsun sen? Çizim ejderhaya ağladı yahu kadın.
HAHA! Dusunsenıze Luffy kardesını en guclu mıco, KK mıcosu tarzı yetıstırıyor. asdasdsadFikir adamı. Devrim ayağına Robin'i de iyi götürdü. 9 ay sonra korsan macerası devam ederse gemide iki kardeş olabilir. Tabi o kardeşe de gene Garp reis bakar artık.