Dövüş gücü için yonkoudan düşüktür denilmiş. Ya arkadaşlar yapmayın bu adam h. haki kullanıyor. Çok güçlü meyve kullandığı belli, doğa olayları ile alakalı. Dünyanın en çok aranan adamı. Impel down, marineford zamanları nasıl güce sahip olduğunu az çok Ivankov'dan da duyduk. Bu adam net en az yonkou seviyesindedir, yoksa bu kadar insanı ikna edemezdi. Artı bu zamana kadar istediği şekilde yol kat etmiş biri olarak stratejik düşünebilen, fikir adamı olduğu da bir gerçek.
Sonuç olarak Dragon'un Askerleriyiz! diyorum.
Bu adam devrimciyim diyorsa kendine haksızlığa uğrayan herkesi yanına çekmeli tabii ki. Dragon bunu bir ideoloji doğrultusunda hareket ederek yapıyor, Luffy direk insanları iyi - kötü olarak değerlendirerek. Luffy bu konuda Dragon'u da aşabilir çünkü denizcileri de dahil böyle değerlendiriyor. Smoker, Fujitora gibi bir kaçını ikna etmeye başladı bile.En az Yonkou seviyesi çıkar. Ayrıca Mihawk'ın Marineford'da Luffy için bir sözü vardı. İnsanları yanına cekiyor demisti. Dragon'a bakınca yanında bir Okama, bir soylu, bir balık adam, eski bir köle Koala var. Luffy bu benim babam mı desede benziyorlar. Dragon Luffy'nin çapı büyük versiyonu sayılır
Sonuç olarak Dragon'un Askerleriyiz! diyorum.
Son düzenleme: