54. Siradakiye acidim.Kimsenin beğenmediği Bellamy bile 55. sırada. Hesabı sen yap.
54. Siradakiye acidim.Kimsenin beğenmediği Bellamy bile 55. sırada. Hesabı sen yap.
O zaman durum epey vahim.Kimsenin beğenmediği Bellamy bile 55. sırada. Hesabı sen yap.
Luffy'ye Dragon'un oğlu diyen İvankov ve Akainu, Garp'ın torunu diyen Big Mom. Başlatma şimdi beni.Bu arada kimse Luffyden ''Garp'ın torunu'' diye bahsetmiyor herkes ''Dragonun oğlu'' diyor. Dragon > Garp
Big Mom Garp'a yanıkta ondan ilgisini çekmemiş Dragon :/ Neymiş la Ferhatın dediğiLuffy'ye Dragon'un oğlu diyen İvankov ve Akainu, Garp'ın torunu diyen Big Mom. Başlatma şimdi beni.
Ulan Ferhat'ın dediği gibi oldu bak şimdi.
Biri Garp deyince damlıyorsun hemen diyordu.Big Mom Garp'a yanıkta ondan :/ Neymiş la Ferhatın dediği
Belki dövmeden ziyade yara fantezisi vardırBig Mom Garp'a yanıkta ondan ilgisini çekmemiş Dragon :/ Neymiş la Ferhatın dediği
Evet düşünce tarzı olarak çok güçlü çıkacak hissediyorum.Yonkou kadar güçlü çıkacak rez alın
Knk düşünmesi bile yeter adam alır tek başına 1 yonkouyu muhteşem taktikleri ve stratejileriyleEvet düşünce tarzı olarak çok güçlü çıkacak hissediyorum.