Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 288 77.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 82 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    370
Robin olmasa antik silahtan bile haberi yok adamın. Imu'yu zaten yeni öğrendi. Sözde hükumeti yıkacak ama hükümetten haberi yok

Mihawk’ı sevmeyenler, laf atanlarla, Dragon’u sevmeyenler ve laf atanlar aynı zihniyet. Dün Mihawk’ın hakisi yok diyenler, bugün Dragon’a fikir adamı, hiçbir şey çıkmaz bu adamdan diyor. Her ikisinin ortak noktası, büyük patlayacak olmaları…

Bu herifi severdim, beklenti içindeydim kendisi için, ama son yıllarda geçmişinde bile aşırı pasif takılan bir karakter olduğuna dair ipuçları veriliyor sürekli. Yoldaşlarını terk etmesi, hiçbir zaman doğru düzgün harekete geçmemesi derken beni iyice soğuttu kendinden. Zamanında kendisine yazdığım 30 sayfalık analizi bile sorgulamaya başladım.

Oda bu karakteri zamanı geldiğinde parlata parlata şişirecek mi? Evet kesinlikle yapacak bunu, belki de karşımıza yepyeni bir Roger çıkaracak. Ama geçmişine dair anlattıklarına bir açıklama, bir boşluk doldurma yapmadığı sürece Dragon her zaman bomboş, balon bir yancı karakter olacak kalacak. Umarım gerçekten iyi bir backstory düşünmüştür; geçmişte neden Kuma'yı, Ginny'yi boşverdiğini, Luffy'yi böyle sokağa saldığını, neden bazı korsanların bile bildiği bazı sırları bile bilmediğini, neden hiçbir zaman ciddi bir girişimde bulunmadığını vs anlatır umarım.

Oda becerebilir mi peki böyle bir karakteri toplamayı? Çok düşük bir ihtimal veriyorum elbette, ama göreceğiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık